Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2004 elentra ön cam çatlağı

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda tuncaybronze tarafından 28 Temmuz 2011 tarihinde açılan konu

1. tuncaybronze

tuncaybronze Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba arkadaşlar... Aracımın ön camında küçük bir çatlak vardı...tırnak büyüklüğündeydi... birazda tembellik yaparak baktırmamıştım... Bu akşam arabama bindim ... ne göreyim çatlak 30 cm. kadar yürümüş... kısacası ön camı yenilemem gerekiyor... elentra 2004 model arabaların ön cam fiyatları hakkında bilgisi olan varmı acaba... bu konuda bilgili arkadaşlardan mesajlarını bekliyorum... şimdiden teşekkür ederim... herkese iyi geceler...

2. cellini

cellini Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    hakan küçükyörük
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    arkadaşım fiyatlarla ilgili bilgim yok ama aşağıdaki firmalara telefon açıp sorabilirsin. umarım işine yarar.

doracam mürselpaşa bulv. no:4/e basmane/konak/izmir tel:<h3>0232 441 02 72</h3>birde bunlar var.

carglass tel:0232 489 50 00
    şenkaloto tel:0232 433 08 34

3. tuncaybronze

tuncaybronze Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çok teşekkür ederim ilginiz için... yarın bi arayıp öğreneyim fiyatları... size de bilgi veririm... iyi geceler...

4. cellini

cellini Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    hakan küçükyörük
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    rica ederim. sonucunu(fiyatını) burda yazarsan sevinirim.belki öğrenmek isteyen başka arkadaşlar da olur....

5. tuncaybronze

tuncaybronze Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    iyi akşamlar.... yazmış olduğunuz telefonları tek tek aradım... en ucuzu 215 lira fiyat verdi... fakat Torbalı'da aynı camı 195 tl 'ye aldım ve taktırdım... tüm arkadaşların bilgisi olsun... iyi akşamlar

6. ftamirci

ftamirci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    45
    Ad Soyad:
    Faruk Tamirci
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    mrb. aracınızın kaskosu varsa ücretsiz oplarak kaskonun hasarsızlık indirimini bozmadan senede 1cam değiştirme hakkınız var. yalnız kasko firmasına orjinal cammı yoksa yansanayimi diye sorun.
    benimde geçen sene ön cam orjinaliyle kaskodan (anadolu mehmetçik kasko) geçen sene hyundai servisinde değişti. 650 tl cam (orjinal) +100 tl işçilik toplamda 750 tl imiş. yansanayi olanlarda (doraglass, olimpia vb.)tahminime göre 250-300 tl civarıdır.

7. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    geçmiş olsun.. sigorta karşılıyor diye biliyorum amahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley13.gif

Bu Sayfayı Paylaş