Merhaba arkadaşlar... Aracımın ön camında küçük bir çatlak vardı...tırnak büyüklüğündeydi... birazda tembellik yaparak baktırmamıştım... Bu akşam arabama bindim ... ne göreyim çatlak 30 cm. kadar yürümüş... kısacası ön camı yenilemem gerekiyor... elentra 2004 model arabaların ön cam fiyatları hakkında bilgisi olan varmı acaba... bu konuda bilgili arkadaşlardan mesajlarını bekliyorum... şimdiden teşekkür ederim... herkese iyi geceler...
arkadaşım fiyatlarla ilgili bilgim yok ama aşağıdaki firmalara telefon açıp sorabilirsin. umarım işine yarar. doracam mürselpaşa bulv. no:4/e basmane/konak/izmir tel:<h3>0232 441 02 72</h3>birde bunlar var. carglass tel:0232 489 50 00 şenkaloto tel:0232 433 08 34
çok teşekkür ederim ilginiz için... yarın bi arayıp öğreneyim fiyatları... size de bilgi veririm... iyi geceler...
rica ederim. sonucunu(fiyatını) burda yazarsan sevinirim.belki öğrenmek isteyen başka arkadaşlar da olur....
iyi akşamlar.... yazmış olduğunuz telefonları tek tek aradım... en ucuzu 215 lira fiyat verdi... fakat Torbalı'da aynı camı 195 tl 'ye aldım ve taktırdım... tüm arkadaşların bilgisi olsun... iyi akşamlar
mrb. aracınızın kaskosu varsa ücretsiz oplarak kaskonun hasarsızlık indirimini bozmadan senede 1cam değiştirme hakkınız var. yalnız kasko firmasına orjinal cammı yoksa yansanayimi diye sorun. benimde geçen sene ön cam orjinaliyle kaskodan (anadolu mehmetçik kasko) geçen sene hyundai servisinde değişti. 650 tl cam (orjinal) +100 tl işçilik toplamda 750 tl imiş. yansanayi olanlarda (doraglass, olimpia vb.)tahminime göre 250-300 tl civarıdır.
geçmiş olsun.. sigorta karşılıyor diye biliyorum amahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley13.gif