Arkadaşlar Merhaba, Forumu uzunca bir süredir takip ediyorum fakat pek aktif olamadım. Size bir sorum olacak. Bende 2005 accent admire crdi vardı dün itibariyle sattım ve yeni araba arayışlarına başladım. ilanlara bakarken aşağıdaki ilana denk geldim fakat fiyat yüksek gibi geldi. çevremde pek hyundai cı yok yorumlarınıza ihtiyacım var, yada önerebileceğiniz başka marka modellerede açığım bütçe en fazla 21000 şimdiden teşekkürler. Hyundai Elantra 1.6 GLS 2004 Model 23.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 165168887
Km orjinal gibi durmuyor. Ayni araba bende var 51.000 km de aldim koltuklarinin kumasinda zerre esneme yipranma. Direksiyonda leke dahi yoktu. Tum servis kayitlari km orjjinalligini dogrulamisti. Iyi arastirin km orjinal ise fiyat normal HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
km orjinalse ve dediği gibi hata,boya yoksa fiyat çok iyi. takarsın bi lpg, bakarsın keyfine. sattığın Accent admira ile arasında kalite ve konfor olarak çok fark vardır. bimnince anlarsın. yalnız direksiyonda dökülmeler/soyulmalar var gibi, km orijinal olmayabilir. servis kayıtlarını, araç muayene kayıtlarını kontrol et. olmadı ankarada yıldız hurdacılar sanayi karşısında dynmoss kompütest var, komple teste sok. motor gücünden km nin orijinal olup olmadığı çıkar. hatta satanla konuş, dediğin gibi çıkmazsa, km orijinal çıkmazsa test ve expertiz masraflarını sen ödersin diye anlaş. zaten bi sakatlık varsa adam kıvırmaya başlar.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Bakalım hayırlısı ,araç oynanmış gibi duruyor dediğiniz gibi. HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben çok seviyorum bu kasayı yahu. Era almasaydık, bunlardan aldıracaktım hatta pedere. En azından biraz daha geniş ve oturaklı bir araca binmiş olurduk