2004 model elantra otomatik 1.6 gls brc tuplu aracimi satmam gerekiyor ev alacağım. aracimdan ayrailacagim icin uzgunum ama mecburum ne yazik ki. aracim 170000 kmde. sol on ve sag arka kapi ile arka iki çamurluklar boyali. aracimda degisen yok. tum bakimlari yapildi. on iki amortisor, tum balatalar, yag ve filtreler degisti. lpg bakimi yapildi, ayarlari gayet iyi, lpg filtreleri değişti. bobin değişti. su an hicbir sikintisi yok ama fiyat aklimi karıştırıyor. ben 24500tl dusunuyorum. az diyen de cok diyen de var. yardiminizi bekliyorum. bu donanimda bir arac piyasada bu fiyatlara mumkun degil. sizce fiyati ne olmali???cok yazip satmak,icin beklemek de istemiyorum.
merhaba, 2006 olsa bu km'de bu fiyata satılır bence. Sonuçta alacak olan 200 üzeri bir km'de daha fazla değer kaybı ile satacak, günümüzde alıcı 1-2 yıl sonra kaça satarımada bakıyor.
arac piyasasi alakasiz fiyatlar sebebiyle goklere tirmaniyor daha dun reno 19u yanimda 18500tlye pazarlik yaptilar . donup elantrama baktim icimden,bu 18 bucuk,ediyorsa benim ki 50 eder dedim ama ne fayda
offfffff kafam iki milyon zaten balkondan arabama bakiyorum nasil,satacagim diye. sevdigimden ayrilmak zor olacak...degr bicemiyorum ki...
Sahinin doganin 10 15 bin oldugu piyasada arabanizi ucuza satmayin. Hakki neyse o. Benim accentten inip sahine bindim elma sandigina oturmus gibi oldum resmen o paraya sahin alacagima 2 3 fazla verip yumurta alirim daha iyi. O yuzden su anda piyasi yok denilen araclar da canlandi kimse bi 99 00 model opele 25 vermeyi yediremiyor. Elentranizida ucuza vermeyin. Hayirli satislar
Geçen yıl bu zamanlar 2005 Elantra 1.6 GLS Otomatik Vites 78.000 KM'deki aracımı 24.500 TL Satmıştım..
geçen yıl 25- 26 bin olan arabalara bu sene 30 yazıyorlar. punto 30u geçti. şahin 10 binin üstünde. inanılmaz fiyatlar. ben kimseyi dolandırma derdinde değilim. sadece değeri neyse o. abartmadan yazacağım...
Sizin Düşündüqüzün Fiyatları yazan cok ama alan hiç yok : ) Acın bakın ilan tarihlerine 6 AyLık olmuh ilanlar
Düzgün araçlar bir haftada satılıyor. 6 aydır satılmayan arabalar nispeten biraz daha kotu durumda olanlar