Selamlar , daha önce 2004 elantra için kaput switchini değiştiren oldu mu şuan o switch çalışmıyor bir kaç yerle görüştüm bulamadım. Daha önce satın almış olan varsa desteklerini rica ederim.
Sadece Kiaya özgü olan parçalar Kia servisine mi danışılmalı peki. Bu beni düşündürüyor. Hem Hyundai hem de Kianın ortak parçaları var. Aradığım bir parçanın Kialısı var ama ben Hyundai versiyonunu tercih ederim. Renk olarak da daha uyumlu. Bulunmuyor ve son modellerden bir parça. Servisin fiyatlarını anında gösteren bir site de yok. Bazı parçalar da sadece servisten bulunuyor. Bu bana biraz zahmetli gelir.
Teşekkürler. Hem Hyundai hem de Kia bayisinde aynı parçalar sorulabiliyor mu ve bunları bakabiliyorlar mı bilmiyorum. H100 kamyonet emniyet kemeri plastik üst trim kapağını Accent için düşünüyordum. Accentteki birleşik ve bulunmuyor. H100 kamyonetteki ayrık ve sökülse bile Accentteki gibi kırık boşluk bırakmaz. Keşke o parçaları daha yaygın hale getirselerdi, ironik bir şekilde herkesin emniyet kemeri takması konusunda ısrar etseler bile.
93880-27500 olabilir. Ortak parça galiba. Bir araştırın. Düzeltme: 93880-2D000 ya da 938802D200 bu kodları parçacılar, hyundai ve kia servislerine sorabilirsiniz.
Kapıtlar kilitleniyor ama dörtlüleri yakmıyor şuanlık üstüne bir parça koyduk şuan yanıyor dörtlüler kilitlenince
Benim araba da da öyle. Çalışması tam olarak bu galiba. Kullanıcının dışarıdan kaputun açık olup olmadığını anlamasını sağlamak galiba. B
93880-27500 Sadece switch kısmı. 93880-2D000 ya da 93880-2D200 bu kodlar ise parçanın komple hali. Parçacılar, hyundai ve kia servislerine tüm kodlar ile sorabilirsiniz. @trapvader23