Bugun yillardir cok begendigim ve hickimseye kulak asmadan almis oldugum aracinizla araniza katildim. 2004 model 1.6 gls otomatik 167000 kmde bir arac aldim ve cok begendim. Adim TİMUR YALÇIN BAYRAM. Hepinize iyi geceler diliyorum... bazi konularda yardima ihtiyacim olacak, ustalar burda nasil olsa... araci 22000 liraya aldim. Degisensiz birkac parca boyali. Tavan kaput bagaj haric.
Mursel bey tesekkur ederim. Arabayi cok begensem de kullanicisi olmadigim,icin biraz yabancisiyim. Agir bakimlari ne zaman yapilir ne yapilir hic bilmiyorum. Cok,basinizi agritacagim bilginiz olsun
Elantra xd2 hakkında istediklerinizden daha fazla bilgi bulunmakta hatta mürsel ve köksalın uygulamaları kitap yapılıp ders olarak okutulacak Hayırlı olsun aracınız. D2533 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Aramıza hoşgeldiniz. Gerçekten güzel bir seçim. Söylenenlere kulak asmayın. Malum bilen de bilmeyen de konuşuyor bu memlekette. Güle güle kullanın aracınız.
Zaten foruma sotle bir baktim her ikisi de masallah araci kitap gibi okumuslar deyim yerindeyse. Saoksunlar cogu yazılarını okuyarak gidip araci alip geldim banas sebep oldular iyiki de olmuşlar