Arkadaşlar arabama alarm taktırmak istiyorum hangi alarmı tavsiye edersiniz.birde biliyorsunuz araba merkezi kilit buna uyumlu yani merkezi kiliti uzaktan kumanda ile açma ve kapama yapacak bir marka önerisi almak istiyorum. birde merkezi kiliti uzaktan kumanda ile aç kapa yapma için nasıl bir işlem yapılıyor yani sol kapıyamı takılıyor veya nasıl bir montaj yapılıyor. kapı içine takılan bir aparat varsa ben kapı döşemesini söktürme tarafdarı değilim o yüzden soruyum. bu konuda yadımlarınız bekliyorum. teşekkürler
bende 2005 var alarm yok diyordum ama dün akşam anahtarı takıp kapıyı açmaya çalıştığımda alarm çalmaya başladı bence sende bir denemelisin benden önceki sahibi alarm yok taktıracağım diyordu
peki anahtarın üzerinde açma/kapama düğmesi yok mu? hani sireni koyup da düğmeyi koymamışlar mı?https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif
1.3lerde orjinalinde uzaktan kilitleme bulunmaz alarmda yok...sadece anahtarla merkezi kilit var.ben elektirkcide alarm deilde sadece kumandalı uzaktan kumanda taktırdım...
evet aynen öyle 1.6larda bu şekildeymiş alarm için ayrıdan bir kumanda vermiyorlarmış ama 1.3lerde alarm olanlarda ayrı kumanda var diye okumuştum
peki sizde bu ayrıca verilen kumandadan bulunuyor mu? hani belki ilk sahibi değilseniz önceki sahibi bozmuştur/kaybetmiştir birşey olmuştur diye sordum. benim aracımı alalı yaklaşık 1 yıl oluyor. üzerinde markası belirsiz bir alarmı var, bir sorunu yok çok şükür. marka bence pek önemli değil, standart markalar iş görüyor. cenmax,desi gibi alarmlara o kadar para vermek bence gereksiz.
arabayı ilk sahibinden aldım ve kumanda falan vermedi.onun dışında herşeyi verdi arabaya ait olan. arkadaşlar benim araba merkezi kilit var ama uzaktan kumandalı değil yani anahtarın üzerinde de tuş falanda yok manuel açıyorum. peki alarm olayını anladım normal bir alarmda iş görür diyorsunuz. asıl olay bu alarmı uzaktankapıları açık kapamada kullanmak istiyorum ve bu özelliği olan bir çok alarm var yalnız bunu takarken sürücü kapısının döşemeleri sökülüyormu yani merkezi kilit motoru nerede bulunuyor bizim arabalarda bildiğim kadarı ile merkezi kilit motoruna bağlantı yapıyorlarmış alarmdan bu özellik için. asıl merak etiğim olay bu merkezi kilit motoru 2004 admirenin neresinde bulunuyor sürücü kapısındamı yoksa depriyajın solunda ki sigorta kusunun altınta veya oaralarda bir yerdemi. kapı içinde ise döşemeyi söktürmek istemiyorum malum işcilik iyi olmazsa sorun yaratabilir diye korkuyorum teşekkürler cevaplar için Düzenleyen : ercan19_34
Alarmlar 2005 benim araç.U.k alarm die geçiyor faturada hediye olarak verilmiş zamanında korna tonunda tek ses tipi çalıyor.Bu tür alarmlar pasif alarm olarak adlandırılıyor.
cenmax alarm var benım aracta fakat anlamıs deılım bu accentın kendı alarmı mı adam ayrı mı taktırmıs bılmıom