Arkadaslar oncelikle merhaba,Foruma yeni uye oldum ve icerikler muhtesem.bugun bir 2004 otm vites admire aldim.km 210000 ama ilk sahibinden ve bana gore cok temiz.motor ve sanzimanda sorun yok.fakat yinede danismak istedim.km otm sanziman icin cok mu? Nelere dikkat etmeliyim ve sanziman sık arizalanma kronikligi varmi bu araclarda,Acil yardimlarinizi beklerim Saygilar
Sizun yardimlik bir durumunuz o sanzimana kolayina birsey olmaz tek dez avantaji 4 ileri olmasi eger hor kullanilmamissa arabada ayni onada birsey olmaz
Araçta sorun olarak birşeyler yoksa klasik bir yağ/filtre bakımı yaptırın, frenleri kontrol ettirin ve mutlaka şanzıman yağınada baktırın sizden önceki sahibi hiç değiştirmemiş olabilir. Değişmesi gerekli ise onuda değiştirin.
bakımlı otomatik şanzımana kolay kolay birşey olmaz o yüzden km ye takılmayın eğer sizden once bakımı ihmal edilmediyse zaten şuanda kullanırken hissediyorsunuzdur surunsuz vites geçişlerinden
E evet ilk sahibi cok titiz bi sahis oldugundan cok temiz bakmis.vtes gecisleri sikintisiz ve hissedilmiyor.km ye cok takilmistim ama gordum ki temiz motorda km sorun olmuyormus.yine de yagina baktiracagim.sanirim cok yuksek ucretli bisey degilmis..msj iniz icin cok tsk