Aracımı 7 Haziran 2011'de 75.611 km.'de satın aldım.Aracımda birkaç yerde çizikvar.Bir de tüp arabası geri geri gelirken sol ön farı kırmış.Onun dışında bir kazası yok.Aracı alır almaz hemen mesafe göstergeli park sensörü taktırdım.Çok büyük rahatlık bu aleti taktırmak.Aracımı severek kullanıyorum.Kullanımı rahat bir araç.İlk aracım olduğu içintabi diğer araçlarla bir kıyaslama yapamıyorum.Aracı alırken yakıt sarfiyatının ve olası servis maliyetlerinin düşük olmasını amaçlıyordum.Bu yüzden de hyundai markasını seçtim.Aracımı daha uzun süre kullanmayı düşünüyorum.İnşallah bir kaza bela yaşamam. İşte aracım. Düzenleyen : ÖĞRETMEN53
Hayırlı olsun... Hayırlı sürüşler... Aracınız çok güzel görünüyor... Kazasız belasız sürüşler dilerim...
Kazasız belasız binersiniz işallah.2005 model admire ilk el sayılırız 6 senede hiç masraf açmadı.Sizin aracnız da hor kullanılmadıysa emin olun çabuk arza veren araçlar degiller. Düzenleyen : Umr
Hoş geldiniz güle güle kullanın hemşerim Hyundai ler güzel araçlardır zamanla anlayacaksınız rize merkezde mi görevlisiniz ( 2 sene kalmuşluğim var ha ora da )
Evet, Rize - Merkez'de görevliyim.Memleketim de Rize.Burada göreve başlamak kısmet oldu.Şanslıyım bu bakımdan.