arkadaşlar merhaba . nasipse babama elantra almak istiyoruz. nasıl bir arabadır. kronik problemleri var mı? yedek parça problemi var mı? şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim...
Öncelikle fiyatına göre alınabilecek en iyi arabanın Elantra XD2 olduğunu belirtmeliyim. Ben yaklaşık 9 ay once aldim ve gayet memnunum. Benim için aracin en büyük problemi suspansiyonlarinin biraz sert olmasi. Onun dışında uzun yolda tam bir konfor arabasi. LPG ile uyumlu oluşu, düşük yakıt tüketimi, sahip olduğu donanım gerçekten çok cazip kılıyor Elantrayi. Eğer seri bir araba istiyorsanız bu konuda yüzünüzü guldurmeyecek, yaz aylarında klima açıkken düşük devirlerde sanki arabanin hareket etmesine engel olan bir şey varmış gibi hissedeceksiniz. Yedek parça konusunda çok ekstra bir durumla karsilasmadigimi belirtmek isterim. Elbette bazi parcalarini bulmak zor olacaktir ama surekli lazim olan yag, hava filtresi vb parcalari bulmakta hic sorun yasamayacaksiniz. Sadece düzgün, kilometresi yüksek olsa da yorulmamış bir Elantra almanızı öneririm
Ben tam 120.000 km kullandım XD2'yi ve beni kesinlikle üzmedi. Sattıktan sonra bugün bile yolda görünce dönüp bakıyorum. Fiyatına göre maksimum donanımı alabileceğiniz bir araç. Ancak LPG ile kullanmanız çok daha ekonomik olacaktır. Bu km boyunca bana ciddi bir problem yaşatmadı. Normal bakımlarında değişen standart parçalar makul fiyatlara ve her yerde bulunabiliyor. Alırsanız memnun kalırsınız. Benim aradığım tek şey Cruise Control oldu. Ancak 2016 modelinde bile hala yok.
@ysuatsenyurt hocam dediğiniz elentra xd2 yi merak ettim ama sahibinden de bulamadım. orada hangisi acaba? buraya bir link atar mısın?
hocam haklısınız soruyu yanlış sormuşum. sorumun doğru şekli şu olmalıydı : sahibinden.com üzerinde elantra xd2 kategorisini bulamadım sanırım bu farklı bir isimle geçiyor. o kategoriden herhangi bir arabanın ilan linkini buraya koyabilirseniz sevinirim.
Ayrıca XD2 diye bir kategori bulunmuyor. Arama yaparken 2004-2006 yıllarını seçerseniz XD2'leri listeletmiş olursunuz.
Elantra nın piridir. Yakıtı duruşu ve gidişi çok güzeldir. Klima açıkken nazlandıgı doğrudur iki yıl kullandım arıza yaşamadım genel bakımlarını vs yaptırdım bütün kayışları rulmanları trigeri işçilik ile 250tl ye mal olmuştu. Hız savitleyici ugraşırsanız orjinalini takabilirsiniz forumda konusu mevcut. Sent from my iPhone using Tapatalk
cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. aracın duruşu güven veriyor. bir tane ilgilendiğimiz var düşük km. hayırlısı bakalım