Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2004 1.6 Admire aracımın tüm elektrikleri gidiyor

'Elektrik & Elektronik Sistemler Sorun Ve Çözümleri' forumunda magenta tarafından 18 Ağustos 2013 tarihinde açılan konu

1. magenta

magenta Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ayda bir bazen iki ayda bir aracımın tüm elektrikleri gidiyor. sorun çok enteresan, en baştan anlatmak gerekirse. aracın bazen kendi kendine dörtlüleri belirli bir süre yanıp sönüyor. sanki alarmlı araba yanında yüksek sesli bir arac ya da gürültü olduğunda yanıp söndüğü gibi. arabanın kapılarını açtığımda sinyaller yanıyor fakat kilitlediğimde araç kilitleniyor fakat sinyaller yanmıyor. sorunun buna sebep olan elektrik sistemindeki devrelerinde olduğunu düşünüyorum ama sadece düşünüyorum. :)

aracı bugun çekilen yerden aldığımda kapılar açıldı kontak açıldıktan sonra tamamen bütün elektrikler gitti. otomatik anten az biraz açıldı. sonra hiç bir şekilde görüntü yok. normalde bu durumda takviye ile çalıştırıyorduk. ama yanımızda herhangi bir ekipman olmadığından bayağı bir sıkıntı çektik. akü yeşil gösteriyor ama hiç elektrik yok. vurdurdum gene tık yok. sonra akü kutup başlarından artı olanı söktüm tekrar taktım gene tık yok. sonra iki kutup başını sökerek aküyü bir demir vasıtasıyla şase yaptırdım. kutup başlarını tekrar taktım araca elektrik geldi. ben sorunu böyle gördüğümde aküye bağlıyorum. ama kesin başka bişey var. bunu yaşıyan arkadaşlarımız varsa deneyimlerine sığınarak yardımlarını talep ediyorum.

simdiden çok teşekkürler. :)

Bu Sayfayı Paylaş