Selamün aleyküm arkadaşlar. şu anki aracım 1.3 admire. aracım gayet temiz durumda ve 144000 km de. şu an bir yakın akrabam gri renk 117.000 km de olan 2008 1.5crdi vgt team aracını satmayı düşünüyor. aracın bir kaç kazası, 1 ya da 2 parça çamurluğu değişti ve biraz boyası var ancak tüm kazalarını biliyorum ve mekanizmasında, şasesinde yürüyen aksamında hiç bir şey yok, içi dışı temiz durumda. şimdi piyasasına bakıyorum 26000 tl yazan da var durumuna göre 31000 isteyen de. ne tavsiye edersiniz kararsız kaldım. alırsam bu aracı 2-3 yıl binerim. 24-25 liraya belki alabilirim.
Kesinlikle tavsiye ederim uzun kmler hem era hem de admire kullandım iç mekan ferahlığı, genişliği, performans olarak era bariz önde sadece admire eraya göre daha iyi yol tutuyor era halen biniyorum geçenlerde admireye bindim aşırı basık ve dar geldi ben olsam hiç düşünmeden erayı seçerdim. Sent from my iPhone using Tapatalk
Erayı alabilirsiniz bence admireyi aratmayacaktır. Performans olarak da sizi 1.3 admire dan sonra uçuracak. Yakıt bence aynı olur. Karar sizin ama düşünün 24 25 alabilirseniz iyi olur.
Bence aracı 27.000 TL'ye kadar alabilirseneniz güzel olur. Admire 1.3'den sonra era dizel sizi performans olarak oldukça tatmin edecektir
24-25 e düzgün era kalmadı 2008 dizel. ama tanıdık vs alınabiliyorsa alın araba düzgünse 28-30 vs satılıyor şuan
birkaç yıl binip satacaksanız bence değiştirmeyin, kazaları siz bilseniz de değişen parçalar satarken prim kaybetmesine neden oluyor. bence bu aracı alıp en az 5 yıl binin, memnun kalmama ihtimali yok .