Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2003 model terracan 4x4 jip 2.9 crdi eksozdan siyah duman atıyor rolantide/startda normal

'Arıza Tespit Bölümü' forumunda ayıcık tarafından 3 Ocak 2015 tarihinde açılan konu

1. ayıcık

ayıcık Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    ali ihsan kılınckaya
    araç 4 ay resmi servisinde kaldı start problemi vardı araç çalışmıyordu beyin arızalı dediler almanyadan beyin getirttim sonra beyin de problem yok dediler problem start sensör dediler değiştirdiler araçı 3 ay sonra tamir edildi diye verdiler 10 km sonra aynı problem araç çalışmıyor araçı aldılar bana da bir araç verdiler tamir edeçeğiz merazk etmeyin dediler 15 gün sonra enjektörleri söküp bosch dizel uzmana yolluyoruz vs dediler enjektörlerin valf seti kötü tıkanmış vs vs degiştirmek gerekiyor iyi bana kaça mal olaçak 1000 .- den fazla sorun çözüleçekmi denemeden bilemeyiz deyince yüzde kaç garanti veriyorsunuz soruma karşılık % 80 sorunun bu olduğunu sanıyoruz eee yapılçak bir şey yok ne yapalım yapın dedim enjektörlerin valf seti değişti start / çalışma problemi düzeldi 3 gün sonra eksozdan ciddi ciddi siyah dumanlar gelmeye başladı bosch dizel uzmana götürdüm makinaya bagladılar kılin mılin yaptılar mazot temizleme enjektör temizleme falan filan düzelme yok aynı problem devam ediyor . son olarak eksozcuya katalizötörünü değiştirdim problem biraz düzeldi sonra tekrar aynen eksozdan duman atmaya başladı . dizel pompasında + enjektörlerde + turboda +partikül filtresinde birisinde problem var diye düşünüyorum haydi hayırlısı

2. yok

yok Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    Gökhan Yaşlı
    Yaşadığınız Şehir:
    14-BOLU
    Araç Modeli:
    Tucson (2004-2009)
    Sorununuz nasıl çözüldü peki

Bu Sayfayı Paylaş