Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2003 Hyundai Trajet Lpg takmalımı?

'LPG Sistemleri' forumunda radayhan tarafından 18 Haziran 2010 tarihinde açılan konu

1. radayhan

radayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba dostlar yakın zamanda 2003 model 2,0gls benzınlı hyundaı trajet aldım. bu modelı bılmeyenler ıcın kısaca opel zafıra gıbı 7koltuklusu dıyebılırız :) sımdı sorunum su.. aracı yenı aldım fakat yag fıltre bujı vs bakım yaptırmadan deposy fulledım ve harcadıgımı hesapladım 545kurus yaktı bakımdan sonra bu 475kurusa dustu tabıkı sehır ıcınde gezdım.. uzun yoldada 400kurus yaktı sımdı bu durumda cok km yapmayan bırı olarak buna sıralı sıstem atıker lpg taksammı acaba?

aslında esas sormak ıstedıgım takılmalımı dırdan zıyade takılırsa sorun yasarmıyım? cunku bırcok lpg bayısıyle hatta ve hatta atıker konya merkezle bıle konusmamda arıza lambası yanmaması nı garantı edemedıler.. yanı gaz takıp 3kurus kar edelım derken acaba aracın beynıne vs zarar vermıyelım.. aylık ortalama 500km bıle anca kullanılıyor belkı okadar bıle deıl.. sozde teknık adamlara danıstım hem yakıt zengın fakır ayarından yanar baska yanmaz dedıler ama bunun bır net ayarı olmazmı nıye hep yaksın? bu konudakı fıkırlerınız ne olur acaba?

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,947
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Merhaba, profesyonel bir montajcıya gitmenizi öneririm, depo-regülatör arası standarttan daha büyük çapta tesisat çekilmesi gerekebilir. Yüksek süratli kullanacaksanız Atiker bu konuda randıman vermeyebilir. Tavsiyem tartarini taktırmanız yönünde. Detaylı map ayarı doğru yapılırsa kesinlikle arıza lambası yakmaz.

Düzenleyen : MSC

3. radayhan

radayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba sn cavusoglu

oncelıkle nazık cevabınıza tsk edr. atıker konya merkezı bıle aramama ragmen hıcbır marka arıza lambası konusunu yanmamasını garantı edemıyor.. 130 beygıre kadar olan motorlarda 990tl lık atıker yeterlı olur dendı aracım 136 beygır.bı ust model sıstem 1300tl cok kararsız kaldım 3kurus yakıttan kar edelım derken almıyalım aracın beynını elımıze :( bakalım yarın ıcın randevu aldım atıker guney marmara bolge mudurlugunden sozde en yetkılı enbuyuk yer orası azda olsa lamba yanar demıslerdı...

Bu Sayfayı Paylaş