Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2003 hyundai accent lx yakıt tüketimi

'Accent Forum - Club' forumunda crac tarafından 15 Ocak 2009 tarihinde açılan konu

1. crac

crac Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar, daha yeni hyundai accent lx mp 2003 model araç aldım daha önce broadway vardı ilk günler kendi kendime araba diye buna diyorlar heralde diyodum kii.. yakıtıyla karşı karşıya kalana kadar. şehir içi 220 yakıyor diye aldım. depoyu boğaza kadar fulleyip denedim 50 km yol yaptım şehir içi 2,94 lira yaktı. araç 1.3 motor. aşırı fazla geldi bu fiyat. kullanan veya yakıtını bilen arkadaşlardan ricam normalmidir, bir ayar söz konusumudur? bu arada aracı babamda kullanıyor pek devirde kullandığını söyleyemem bende kendimce devrinde kullanamıyorum die düşünüyorum, daha 5 ay bile olmadı araba kullanmaya başlayalı https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif birde kış aylarında daha çok yakması söz konusu olabilirmi? çünkü takdir edersiniz ki bilmeyen biri için her ağızdan çıkan sözü kafaya takıyosun doğrudur biliyodur die düşünüyosun herkes çok farklı şeyler söylüyor kafa karıştırıyor. sizce durum nedir ne değildir en yanlışını doğrusunu bunu kullanan arkadaşlar biliyodur! cevaplar için şimdiden teşekkürler..

2. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Merhabalar.

Aracınız hayırlı ve uğurlu olması dileğiyle...

Öncelikle birçok araç kışın yaz mevsimine oranla daha fazla yakar. Motor ne kadar sıcak olsada yakıt soğuktur. Şehir içi helede İstanbulda trafikte v.s fazla yakar. Bakımları v.s yapılmış ise çok yakan bir araç değildir.

2006 1.3 cc Admire otomatik arac arkadaşımda var. Kışın oda 2.90 ila 3.10 kuruş arası km de yakıyor. Yazın ise 2.5 ila 2.6 arası yaz mevsiminde km de yakıt sarfiyatı var.

3. sîneçâk

sîneçâk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Km'de 10 litre, normal. Zaten zamanla sen şoförlüğünü ilerlettikçe sarfiyatın da düşer. Bir de ikinci el almışşsın, bir bakıma sok arabayı. Bilimum hava filtresi vs. değişsin. Fakat acemiliğin arabaya çok yaktırır, hem şoförlükte acemisin hem de arabada. Bunları da düşünürsek sarfiyatın normal.

4. sîneçâk

sîneçâk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  5. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    sana tavsiyem broadway sanırım karbüratörlüydü karbüratörlü arabada gaza bastıkca hızlanır fakar aldığın araç enjeksiyonlu bu aracta hızını arttırmak isteğinde gaza azcık basıp sabit tut hızlanacagını göreceksin zamanla buna alısıp öle basıcaksın yakıt sarfiyatın düsecek bu aracla gaza fazla basıp hızlandırma fazla yakar

6. crac

crac Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    GRAFTT , sîneçâk  teşekkürler.. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley14.gif  umarım düşürebilirim ilerleyen zamanlarda yakıtını.

7. crac

crac Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kazanova59  doğru karbüratörlüydü aracım. haklısın onda gaza bastıkça hızlanıyordur. bir şey daha öğrenmiş oldum sayende çok teşekkürler..

8. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    nedemek bilgi paylastıkca önem kazanır yardımcı olduysam ne mutlu bende 1.3 motor kullanıorum ve size anlattığım sekilde kullanıorum yani gaza narince basınca daha az yakıo bu araclar

9. lepistes

lepistes Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşım sen yanlış yapmışsın keşke 1.5 alsaydın az yakar die aldın halbuki alakası yok ben hep duyuyorm ortalama yakıtları aynı çok bişey farketmezdi zaten bikere artık günümüzde benzinli olupta az yakan bi araba olduğunuzannetmiyorum, neyse artık almışsın hayırlı olsun nediyelim ama unutma motor hacmi düşük olan araçlar gaza asıldığın sürece çok yakar
    Düzenleyen : lepistes

Bu Sayfayı Paylaş