nasıl bir araçtır? Yakıtı, kronik sorunlarının varlığı, otomatik vitesi nasıl vs. Bazı otomatik vitesler sorunlu olabiliyor, hyundai hakkında pek bilgi bulamadım ve işin ehillerine sormak en mantıklı sonuç gibi geldi. ek olarak 20 milyara kadar otomatik araç tavsiyelerinize de açığım. Şimdiden teşekkür ederim.
yakıtı çok önemsemiyorsanız otomatik elantra xd bakabilirsiniz. 1.3'e göre şehiriçi 2-3 litre fazla yakar ama her konuda çok farklıdır.
Sıkça yola çıkmak dan kastınız eğer uzun yol ise bence elentra xd otomatik olsun serdar bey un dediği gibi. Her konuda çok çok farklidir hem 1.6 daha tatmin eder hem daha donanımlı ve keyiflidir. Hyundaı lerin otomatigi eğer geçmişte temiz kullanılmış ise sorunsuzdur. Performans dan biraz çalar ama başınız agrımaz tam otomatik tir kaydırma v.s de yapmaz
merhaba, 3 Litre lpg 2,70*3=8,10 TL / 100 km = 0,08 kr km de ben bu kadar küçük bir rakam farkı için xd kasa elantra bakardım açıkçası eğer araç lpg li olacaksa konfor göz önüne alınırsa değer bence
aslında bir araç buldum, Hyundai Accent 1.3 LX 2003 Model 18.500 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 168859978 tam keseme uygun fakat hyundainin otomatik vitesi nasıldır bilmiyorum. İnternette arama yaptığımda fazla bir sonuç çıkmadı. not: Madem elentra diyorsunuz, onu da listeme ekleyeyim. hoş accentlere nazaran biraz daha pahalı gibi fakat konfor da önemli.
Hız yapmayı sevmiyorsanız 1.3 milenyum kullanıcısı olarak tavsiye ederim Benzinli manuel kullanıyorum şehiriçi 40-45 krş değişiyor kullanıma göre... Şehirdışı 30-35 krş yakıyor hemen hemen...
Yapmahocam milenyuma bu para cok hatta 6000 lira fazla yazmis alinmaz degil bakilmaz bile 20000 liraya elantra alinir tank niyetine binilir. Accent ile elantra arasinda aman aman yakit farki yok
Şehiriçi 40 45 kuruş mu ? Bizim 1.6 touranla aynı. Aboo GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi