Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2003 Dizel Accent Rolante de titreme!

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda BLaCKBoY tarafından 18 Eylül 2009 tarihinde açılan konu

1. BLaCKBoY

BLaCKBoY Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar aracımda aldığım günden beri, rolantede aşırı titreme var. gaza basılıp devir saati 2000rpm i görünce titreme kalmıyor, 2000rpm altında titreme var. Bi çok yere götürdüm sorunu çözemediler sizce ne olabilir ?

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,970
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Aramıza hoşgeldiniz, tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız memnun oluruz. Yakıt besleme sisteminizde olası bir arzı var. Enjektör, pompa ve yakıt basınç sensörü kontrol edilmeli.

3. Misafir

Misafir Guest

Katılıyorum, bu arada motor ve şanzıman kulaklarını kontrol ettirin ayrıca devir saatiniz var'mı, rölanti devrini görebiliyormusunuz, 800 cıvarlarında yapıyorsa bağlantıları kontrol ettirin eğer daha düşükse Serdar beyin söylediklerine baktırın..

4. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Aramıza hoşgeldiniz

5. BLaCKBoY

BLaCKBoY Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    enjektörlere baktırdım sorun yok, şanjuman takozu ve on motor kulagı değişti sorun devam ediyor. pompa ve yakıt basınc sensorune baktırmadım. aldğımdan beri okadar masraf yaptım ki dizel aldığıma pişman oldum. ama performans ve yakıt olarak hyundai dizelleri turbosunun kuvvetli olmasından dolayı çok çok iyi:) arkadaşlar kendimi akşam tanıtırım şuan iş yerindeyim.. ilginize teşekkürler görüşürüz

6. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,970
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Önce sensöre baktırmanız daha ekonomik olacaktır, zira pompacı hiç bişey yapmasasök-tak iyi para alır.

7. BLaCKBoY

BLaCKBoY Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu ara biraz maddi sıkıntılıyım, rahatladığımda ilk dediğinizi denerim. bugüne kadar bu şekilde idare etti biraz daha dışımı sıkıcam artk:)

8. Misafir

Misafir Guest

Araç kaç model, km'si kaç

9. BLaCKBoY

BLaCKBoY Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2003 180bin'de aldım. şuan 210bin

10. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Maşallah

11. BLaCKBoY

BLaCKBoY Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    dizel olunca böyle :) km'nin yüksek olduğuna bakma resimleri atarım bakarsın. temiz gidişinde de bi sorun yok :) yeni kasa admire a kafa tuttum kaç sefer :D

12. Misafir

Misafir Guest

Hakkaten maşallah, masraf ettim derken zamanınız müsaitse neler olduğunu öğrenebilirmiyim

13. BLaCKBoY

BLaCKBoY Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arabayı aldığımda yag lambası yanıyordu, aracı aldığım kişiye durumu izah ettim. lamba rolantede yanmıyor gaza basınca yanıyordu. Tanıdık tamirciye götürdüm, ordan da elektrikçiye gittik. yag pompasının arızalı olabileceğini söyledi. servisten yağ pompası aldık. 400tl'ye işçilik falan 450tl'ye mal oldu. 2007 kasımda.. yag lambası ilk başlarda yanmıyordu.. daha sonra tekrar yanmaya başladı umursamadım yag muşuru arızalıdr diye, fazla sürmedi bikaç gün sonra turboyu yaktım :D turbo yan sanayı işçilik falan dahi 800tl'ye mal oldu. servis fiyatı 1200tl + işcilik demişlerdi 2007 aralıkta. usta arabayı tam bir incelemeden geçirdi ve yag lambasının yanmasının yag borularının tıkanmış olmasından oldugunu buldu. artık gercekten yag pompası arızalı mıydı bilmiyorum hala evde duruyor :) sonrasında buyuk harcamalarım olmadı ama yag pompası ve turbo degışımı bana 3,4 sefer yag degiştirmeme patladı yag filtresi faalanla birlikte. bu olay torbonun çapaklarını motordan temizlemek için uygulandı. he bide mazot dagıtıcı bir plastik var, mazot filtresinden gelen mazotu motor beynine falan dagıtıyo birde onu degiştirdim. önce cıkmasını araştırdım. bostancı sanayide hyundai yedek parçacı var, servis fiyatını söyledi 70tl idi gittim boruları ile birlikte 130tl'ye aldım. yaklaşık olarak 7,8 aydır masraf olayım yok. en son jant ve lastık aldım :)

14. Misafir

Misafir Guest

Ümraniye tarafına yakınsanız götürüp gösterelim...

15. BLaCKBoY

BLaCKBoY Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    abim yardımın için teşk. en kısa zamanda yanındayım :)

Bu Sayfayı Paylaş