Evet arkadaşlar 1,5 dohc motora açık filtre takacam, performans beklentim yok.Aracı geriye düşürmesin yeter. Bugün baktiğim filtreler hep 70 mm girişliydi bizim emme manifoldu ise 60 mm girişli nasıl bağlarız bunu acaba? 60 mm çapında pimaş yok 70 lik var MB860 cihazımdan gönderildi
Bazı filtrelerle yaninda adaptörü geliyor ben internetten almıştım adaptörü yanında geldi sıkıntı çıkarmadı
Çok kalite bir marka değildi. Yarin pcden girip özel mesaj olarak atsam uygun olurmu size. Hangi şehirde yaşıyorsunuz
hava filtresinden iyi ses almak istiyorsan, plastik olan hava filtresi hortumunu metal olan hortumla değiştir.. Çünkü plastik sesi emdiği için istediğin kadar tok ses alamazsın.. Ama metal boru sese yankı yaptığı için boğuk ve içten bir ses gelir, tatmin edici olur.. Sana tavsiyem bu doğrultuda
Haklisiniz fakat o kadar masraf yapmaya gerek yok Bizimkisi bi heves zaten anladığım kadariyla takamiyacaz. MB860 cihazımdan gönderildi
Sana lazım olan 1 adet hortum kelepçesi, bir de lastik lazım.. Yapman gereken : hava filtre hortumunun ucuna bisiklet iç lastiğini saracaksın.. Hortum çapın biraz kalınlaşmış olacak. sonra da hava filtresinin içine sokup bu kelepçeyi boğazına bağlayıp sıkacaksın
aynen, makasla 1-2 parmak kalınlıgında kes, hava filtresi hortumunun kenarına sar, çapı biraz büyümüş olcak.. filtreyi de üstüne oturt, kelepçeyle sık
http://www.aksoytuning.com/boostzone-hava-filtresi-adaptoru-60mm--70mm-mavi-urun17728.html böyle bir ürün var. Bir bakın bakalım iş görürmü
Aynen bundan lazım hocam.Önce bi hortuma kelepçeleyim kaçırırsa ondan alırız. MB860 cihazımdan gönderildi
Bu ürün silikon gibi duruyor. Bunun yanına 70 mm su borusu alırsın yeterli uzunlukta öyle kullanırsın.
soğuk hava girişine dikkat edilmesi lazım yoksa açık filtre eski kapalı filtreye göre performansı düşürür, bazı motorlar görüyorum filtre eksoz manifoltu üzerinde, yada boruyu lastikten upuzun yapmışlar gaza bastıkça içe göçüyor boru, öyle yapmayın metal düz boru ile en kısa yoldan en az ek parça ile ön ızgaradan giren serin havanın çamurluktan yada ön camın dibinden çıktığı serin noktaya konumlandırılacak açık filtreler.
Dediğiniz tüm olayları biliyorum hocam, fakat amacım ses performans değil büyük ihtimal biraz kullanıp atarım bi köşeye. MB860 cihazımdan gönderildi
YouTube'da "2003 Accent Açık Hava Filtresi" adlı videoyu izleyin - Taktım bu akşam MB860 cihazımdan gönderildi