Gunaydin arkadaslar. Uzun zamandir siteye ugramiyordum..2003 2.0crdi elantra hakkinda engin bilgi ve dusuncelerinizi almak istedim. 180000 km de 2003 model 2.0crdi alinabilirmi? Acikcasi dizel motorundan korkuyorum. Bende 2005 1.6 elantra var yag ve filitre buji degisimi haricinde motorda hicbir sikinti yasamadim. Bu 2003 crdi 2.0 motorlar nasildir? Komple motor yaptirmamiz gerekirse bize kac liraya mal olur? Sonucta kapali kutu.Bu araci alirken nelere dikkat etmeliyim.siz degerli abilerimden yardimci olmalarini temelli ediyorum.iyi gunler.
Anliyorum abide.. Son soru. bunun benzinlisi bizde var ben dizel olsun daha guclu olsun diye bakiyorum.Traktorden kastin cok agir mi kalio seri degilmidir? Motor unite parcalari hakkinda bilgin varsa finansal acidan (parcalar cep yakar mi) tesekkurler.
Öncelikle 1.6 sorunsuz benzinli motorunuz varken 180000deki dizel motor alınmaz.1.6 motoru komple yaptırsanız 3 4bin falan tutar ama 2.0 dizel motoru yaptırmak çok daha fazla tutar.Serdar abi de traktör resmiyle hani dizel motorlara traktör gibi sesli çalışıyo derler ya onu anlatmaya çalışmış
Benzinlisi babamin ben fiyati uygun oldugu icin 18900, 18000 tl ye birakick expertizine gore motor performansina gore son kararimi vermek istiyrm.