Selamlar, Şu sıralar kredi borcumu kapatma fikri yüzünden aracımı satmayı düşünüyorum. Altta resmi yer alan kasa mondeo' lar hakkında görüşlerinizi yazarsanız çok memnun olurum; Benim için önemli olan sorunsuzluk ve yakıt tüketimi Baktığım model cvt olmayan " tam otomatik tork konvertörlü " model yanlış mı biliyorum ? 2000 motor lpg tüketiminde canımı yakar mı ? Kullanan, binen herkezin fikirlerini bekliyorum. Buda ilgilendiğim araç; Ford Mondeo 2.0 Ghia 2002 Model 19.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 141417699
Akrabamda varda 1.6 sanirim pek bilgim yok ama cok yakiyor hantal diyordu gecen gunde yeni modelini imceledim cok basariliydi biraz daha kucuk bir araba bakmanizi tavsiye ederim sahsen HTC One cihazımdan gönderildi
Fiyati makul bir model, focusla başa baş gibi fiyatlari var. Bir ara 2006 makyajli modelleri ilgimi çekmişti ama vergisinden dolayi vazgeçtim. Kronik sorunu vs varmı bilmem ama benim baktığım Ghia 2.0 manuel benzinliydi arabadq eksi bir yan göremedim kendi sahsimca.
2000 model focus 1 ler o fiyata zor bulunuyor. Arabada kuru abs var sadece. Bu araba gizli kalmış bir model bence. Fiyat güzel.
Az önce mesaj atmıştım, sahibi aradı. 19.500' den düşmüş fiyatı... İlan aktif... Tramer kaydı sorgulaması yapabilecek arkadaşım plakasından bakabilirse çok makbule geçer.
2.0 lt motor klasik otomatik vites ve kasa ağırlığı ile 14-15 lt lpg yakar tahminimce. Konforlu kaliteli araç bana göre. Tepetaklak
Taş gibi araçtır binmişliğim var ayrıca koltukları çok rahat ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bir aralar bende kafama koymuştum mondeo almayı konfor sürüş keyfi mükemmel sağlam dayanıklı fakat parça pahalı ikinci eli çok düşük bu yüzden vazgeçtim satışı ağır uzun süre binecem diyorsan iyi ama al satta sıkıntı çekersin
İlandaki aracın tramer kaydında yaklaşık 8500 TL' lik görünen hasarı + fiyatı yazmayan 2 adet extra hasarı olduğu için vazgeçtim. Eski arabalara baktıkça, dayanıklılık ve sorunsuzluk bakımından Japon-kore' den şaşmayayım diyorum.. 90 lı, 2000 li yılların japon-kore araçları resmen taşş.. Ölmüyor... Buna ne dersiniz ? https://www.hyundaiclubtr.com/33697-2001-honda-accord-18-ls-tavsiye-eder-misiniz.html#post603656
Tahminim tuttu gibi s.içi 13 lt den aşağı yakan yok fordclub da. Bu arada dizel otomatiklerini araştırırken buldum dün akşam kendimi. Hiç de fena değil gibi. Tepetaklak
bnmde Kafamdaki Arac o Manda Kasa Mondeo <3 Eger ki o Arabanın Düz Vites ve 2,0 Dizel motorunun temizini bulabilirseniz 10 numara bir arac tavsiye edebilirm..
akrabada 2.0 TDCI modeli vardı çok seri konforlu güzel araçtı sürüşü zevkliydi. fiyatı yazmayan hasar kayıtları kaza da karşı tarafa verilen hasarlardır. saygılar.