Renault Clio 1.6 Dynamique 2002 Model 13.950 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 193197132 merhaba arkadaşlar 2 ay önce aldıgım 9000 tl ye aldıgım 97 model pug 106 XR 12500 e sattım simdi arac arıyorum verdigim linklteki aracı gordum bu verdigim linkteki arac alınırmı sizce fiyatı 13.000 tl ye kadar düşürdüm zar zorda olsa arac komple boyalı 1.6 16v 110 hp sunroff lu 4 hava yastıklı klimalı abs li aynalar elektrikli ısıtmalı camlar elektirikli sunroff ta sıkıntı yok diyo aklıma yattı ama sızın fıkırleriniz nelerdır yorum alalım olursa yarın araca kapora bırakıcam arac galeriden bu arada
İlandaki araba bildiğin çöp , patates işte daha ne denebilirse. 1.6 Sportlar iyi yürür ama 2.el piyasası bildiğim kadarı ile zayıf.
bence 13.000 e yazık olur zaten araba tek kapı arabanın döşemeleri yıpranmış durumda ağır kazası yok denmiş muhakak kazalı bi araba ben olsam almam yani başka arabalara bakardım
12 yaşında araba sonuçta kazası boyası değişeni mutlaka olur hani birileri bu arabaları sıfır alıpta ileride ikinci el satarım diye gözünün içine bakıp trafiksiz yollarda günde 3km yol yapıp kapalı garajında bizim için saklamıyor, kullanıyor sonuçta bu yaşta kazasız boyasız değişensiz araba aramak pek mantıklı değil çok az bulunur sahibinden e düşmezler bile düşseler dahi 3 dakikada satılır yakalayamazsınız fakat 130000km de olması çokta fazla yol yapmış olduğunu göstermiyor az yol yapmış. Lastik eksoz buji kayış muayene vergi gibi şeyler haricinde çıkaracağı masraflar gözönünde bulundurulup alınabilir ancak.
Elbette her malin alicisi vardir ancak al-sat yapilacak yani kar birakacak gidere sahip degil bence bunlar. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
clio RS düşünürmüsün bilmiyorum, baya iyi kaçıyor şu videoya denk geldim.. acaba motor stock halde mi diye düşündüm baya
bence komple boyalı araç almak pek mantıklı değil. ancak çok uygun fiyata gelirse düşünülebilir derim...
ben bundan ve bunun üst kasası 2004 1,2 sini uzun vadede kullandım yukardaki araç gidiş yol tutuş hızlanması iyi bir araç ama o fiyat hertarafı boyalı ve kazalı bir araç bence olmaz ha boyasızını bulmak zor ama 2 parca 3 parça boyalı olur degişeni olmaz yada degişenler belgelidir eyvallah birde bu araçlarda km düşürüyorlar motoru konturol ettirip aracın son servis kaydını cıkartırıp km yi ortalama cıkarta biliyorsan ne ala kullanımı zevkli satışı kolay ama dedigim gibi bu araç bu parayı edermi ne degişmiş komple boya derken tavan da varmı niye boyanmış ne kadar darbe almış bunlar önemli bu araçlar genelde gençlerin altında hor kullanılan araçlar
arkadaşlar unutmayın arac 12 yasında sattıgım pug 106 da komple boyalıydı aracta komple boya var diye alınmayacaksa o zaman bütün araclar satılmazdı zaten bu komple boya muhabbeti 2005 ylından sonra cıktı oncesınde hiç öyle şey yoktu bakıyordun götürüyordun ustaya arabanın motoru iyiyse alıp gidiyordun ne degişeni varmı diyordun nede boyası galericiden önce boyanmış düzgün şekilde güneş yanıklarından veya adamın içine sinmemiş boyatmış daha büssürü şey sayabiliriz aracın incine cincine giriceksek hiç araba alamayız veya boyasız moyasız vuruksuz orj istersek 15-16 yı gözden cıkarmak gerekir önemli olan motoru yürürü iyiyse şasede direklerde bişey yoksa o araç alınır ben boya takıntısı yapmam en kısa örnek İ20 mim 10 günlükken gece 4 te sag camurluguma vurdular 20 gün hindistandan sag camurluk bekledim geldi komple degişti aracta degişen var şimdi noldu o arac kötümü yani parça degişti diye clionun sevmem pek ama bu mercekli çift farlı olanlar hoşuma gidiyor bu aracın artıları eksilerini duyan gören bilen varmı?
Serkan'ım, arabada ne kuşak kalmış ne kaporta ayarı. ''Ben bittim'' diye bağırıyor. Allah ile baş başa kalmış o araç, bulaşma. Aklının alamayacağı masraf çıkarır. Renault'cuları da tanırım, yedek ve çıkmacılarını da.
Ben olsam almam böyle arabayı 1 alırsın sorun çıkarmaz 2 alırsın çıkarmaz 3.alırsın bu defa seni sanayiden çıkarmaz Sent from my iPhone 5S using Tapatalk