Arkadaşlar farketmiyor 5 kişilik H100 kamyoneti , minibüse çevirmenin ne gibi artı veya eksi avantajları var bunun hakkında görüşlerinizi bekliyorum..
aracın sanırım windovvandı..minibüse çevirmenin hiç bi manası yok.aynı araçtan bende kullandım gayet kullanışlı bir araç Düzenleyen : hyundaı_era_06
Evet aracım komple camlı ama şuan ruhsatda kamyonet geçiyor.. Kamyonet olması ve de 2,500 motor olması vergisini arttırıyor 638 ytl yıllık vergi diğer türlü minibüs olursa 312 ytl ancak kamyonet ve minibüsün mali sigortaları farklı.....
kamyonet tipi araçlarda vergilendirme motor hacmine göre yapılmaz azami yüklü ağırlığına göre yapılır minübüslerde ise yaşına göre yapılıyor eğer minübüse çevirebiliyorsanız çevirin sizin için daha faydalı olur
mınubuse cevırıncede sıgortası cok tutcak 450 tl benım aracın zorunlu trafık sıgortasıhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley13.gif
Ya hoca nerden çıkarıyon abs si olmayan aracı minibüse çevirmediklerini.. Ben muaeyene işi yapıyorum ve hertürlü şekilde minibüse tadil ediyoruz..
Arkadaşlar yanlış duymuşsunuz ben Muayene istasyonunda aktif çalışıyorum. Kamyonet sürücüsü dahilen fazla 7 kişilik koltuğu olan ve yük taşımak amaçlı olan N1 sınıfı araçlardır. Minibüs sürücüsü dahil enaz 9 en fazla 15 kişilik oturma kapasitesi olan araçlardır. Örneğin ; Volkswagen Transporter CİTYVAN aracınız olsun bu araçlar sürücüsü dahil 5 ve 6 koltuklu olanları var bu araçlar kamyonettir. Yanlız bu araca tadilat projesi çizdirerek aracın arkasına koltuk ekleyerek 8+1 veya 9+1 haline getirilebilir. Yani aracın abs si olması gerekir diye bir şey yoktur. Bunlar şehir efsanesidir..