Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2001 MİNELYUM

'Motor & Yakıt & Emisyon Sistemleri Sorunları Ve Çö' forumunda arda_ulker tarafından 31 Ağustos 2013 tarihinde açılan konu

1. arda_ulker

arda_ulker Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar benim sorunum aracaım da tomataso marka lpg takılı arac ilk calışmasında benzinde hic sorun olmuyo gaza gecerken durup kalkıyormuş tekleme yaparak geciyor en büyük sorun ise gazda giderken 2000 devrin üstünde vites degişdirip kücültcegim zaman yada yüksek devirde yokuş cıkarken karşımda işıklar geldiginde boşa atıgımda aracın devri bazen 1000 devrin altına düşüp hemen kendini toparlıyo bazende stop ediyo bunun için servise götürdüm servis bi şey bulmadı gazcıya git dedi oraya gitim büji ve kablo dedi degişdirdim düzelmedi rolati sensörü dedi degişdirdim düzelmedi gazı ayarlayan ustaya diyorum ki beyninde bi sorun mu var bak diyorum bilgisayara baglıyo bi şey yok diyo aracımın servis ustası da gazın beynine format at yazılım yüklet diyo ne yapmalıyım hic umadıgım zaman arac stop ediyo artık dururken gözüm devaamlı ön panelde oluyor bazende arac işiklarda durdugun zaman arac gazda iken kendine gelemiyo motor toparlamak için kendini titredetiyo valla arkadaşlar ailemle binmeye korkar oldum allah rızası için kesin cözüm nedir bilen varsa paylaşsın teşekür ederim

2. BASTUG55

BASTUG55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    24
    Ad Soyad:
    MURAT BASTUG
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.3 (2000-2003) LC
    ardasım bence sorunu cözmenin tekcaresi gaz sistemini komple degistir.bilindik bir marka taktır.milenyum araclara atikerin daha uyumlu oldunu söyluylar.

Bu Sayfayı Paylaş