Slm arkadaşlar ben 2001model hundai accent 1.5 gls aldım daha lpg tkılmamış lpg takacam hangi lpg takayım ve bu arabalar lpg de nasıl tavsiyelerinizi bekliyorum saygılar
Hayırlı olsun kazasız belasız keyifli ve arızasız surusler. Aracınız LPG ye uyumlu ve gayet cimri bir araç. Bugüne kadar benzinden kullanılmışsa şanslısınız. Kullanan kişiler de güzel kullandılarsa motorunuz yorulmamıştır. Atiker tavsiye ediyorum. Bizim aracımızda atiker var ben memnunum gayet uyumlu.ekonomik olarak zorlamayacaksa benzinde devam edin. Tapatalk
hayırlı olsun bende de aynısı var atiker kullanıyorum şimdilik sorunsuz. Aracınız kaç km de ve ne kadara aldınız acaba?
aracım 66000 akrabadan aldım 13 500 e aldım her seyi orijinal sıkıntısızbır araç ama benzin pahalıondan lpg duşunuyrm cevaplarınız için teşekuridirim
hayırlı olsun otomobiliniz 2001 accent gls de merkezi kilit var sürücü tarafındaki kapı kilidini kilitlediğinizde tüm kapılar kilitlenir birde orjinalinde uzaktan kumanda varsa oradan da kapıların kilidini açıp kapayabilirsiniz, ancak alarm bu otomobile sonradan takılır fabrikasyon bulunmaz.
arkadaşlar kusura bakmayın cok soru soruyorum galiba bu gls ler 1 lt lpg ile kac km gidiyor sizce yada 1 lt benzinle kac km gidiyorlar bilen var mı acaba hepinize saygılar
her aracın performansı motor olarak 1.5 olsa bıle kullanım seklı ve araç motor durumu lastıkler vb seylerden dolayı farklı cıkar buyuzden ne kadar yaktını gormek ıstıyosan deponu fulle ve kılometre saatını sıfırla zaten sonucu net bı sekılde elde etmıs olursun hayırlı olsun
Lpgde markadan cok montaj onemli iyi birusta bulmanizi tavsiye ederim 100 lira fazla alsin bir daha git gel yapmayin
arkadaşlar bugun aracımın yakıtını ölçtum benzinle 1 lt ile 17 km gidiyor km de 295 kruş yakıyor yani aracım benzinli sizce normal mi bunlar lpg ile 1lt ile kaç km gider sizce eger benzin cok yakıyorsa lpg taktıracam hep,nize saygılar yardımlarınızı bekliyorum
Bu hesabı nasıl yaptınız acaba? Ancak şöyle fikir verebilirim lpg ile şehir içinde 30-35 kuruş, şehir dışında 20-25 kuruş yakar. Tabi bu veriler kullacının kullanışına göre azalabilir ya da artabilir. LG-D802 cihazımdan gönderildi
bir petrolde benzin deposunu fulladım 34 km yaptım tekrar aynı petrole geldım ustunu doldurdum 2 lt aldı araba, benzinin ltresi 5.00 tl yani 10 tl ile 34 km gitti buda 1 km de 0.294 krus yapar ve 1 lt ile 17 km gidiyor yani bu degerler iyi mi lpg taktırmam mantıklı olurmu sizce
35 km ile aracın yakıtını sağlıklı ölçemezsiniz.Ama 29 kuruş benzinli bir araç için mükemmel bir tüketim.Siz bence lpg ye hiç yanaşmayın.Lpg montajına vereceğiniz para ile deponuzu doldurun. Ama normalde (araca ve kullanım şekline göre) lpg tüketimi şehir içi 22-30 kuruş şehir dışında da 18-25 kuruş aralığında değişir.