Arkadaşlar Merhaba Alfa Romeo 156 2.0 TS Selespeed 2001 Model 17.500 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 147831386 Linkteki Araç Hoşuma Gitti Aradım Konustum Sahibiyle. Maddi İmkanlarımdan Ötürü 12000 - 16.000 Arası Araç Düşünüyorum. Bu Aracıda Beğendim Ama Forumdaki Arkadaşlarımın Fikirlerine Her Zaman Saygı Duydum Olumlu Olumsuz Fikirlerinizi Bekliyorum Alayımmı? Almayayımmı? Teşekkür Ediyorum Şimdiden.
Açıkcası 12000 Tl ye artık şahin satıyolar. bunlar neden böyle ucuz diye düşünüyor insan.. Herhalde buda Türkiyede değeri bilinmeyen araçlardan birisi
Ersin nedersin? Bnm hosuma gitti ama aksaani motoru bilmem bilenlerden bir fikir istiyorum GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sekli tipi hep begendigim bir araba. Ama nedir ne degildir hic bildigim araba degil. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
2.0 155 hp bir araca hele 2001 yılı üretimli olmasına rağmen yinede fabrika verileri baya makul seviyede. Tipi içi güzel. İlla kronik sorunu vardır ama hangi seviyede yada parça ve parça fiyat durumu nasıldır öğrenmek gerekir. Video belki fikir edindirebilir.
Teşekkür Ederim Verilen Bilgiler İçin Hala Araştırma Aşamasındayım. Tavsiyelerinizi Bekliyorum 18.000TL KAdar Bütçe Ayarım Var Biraz Görünüş Biraz Estetik Düşünüyorum Sattıgım Zamanda Elimde Patlamayacak Bir Araç Arıyorum.
Alfanin bi bayisinin muduruyle eski calistigim yerin muduru arkadaymismis neymis o birsey anlatti alfa dan sogudum yenilerini bilmem ama 2010 dan felan eskiler cok kotuymus HTC One cihazımdan gönderildi
Bunlar iyidir.Parça sıkıntısı yok diye biliyorum çünkü 5 6 sene kadar çıktı bu kasalar. binilecek araba abiler. 2.0 155 lik motoru fiat ta olan mı acaba ?5 silindir http://www.thecaryoudrive.com/tr/03141da53 Değilmiş.
Hacı ben bu arabaları baya araştırmıştım, konyada temizini bulamadım alamamıştım... ama hala aklımda... Ben servisine sorduğumda kronik bi hatasının olmadığını ama ustasının çok önemli olduğunu söylediler. Bizim konyada mesela sağlam alfa ustası var... Çok tatlı ve sportif bi araba yakıtları azcık yüksek... ama değer bence...
selespeed şanzımanlar sıkıntılı oluyor diye okumuştum bir forumda iyi araştırn bence alfa romeo dayanıksızlık bakımından biraz adı çıkmış bir marka
99 modeli abimde vardi F1 sanzuman denilen robotize bir sanzumani var tamir olur ... herkes anlamaz usta sikintisi var.... iyisine doyum olmaz kotusu hayattan sogutur... dosemeleri ic mekani harikadir......abim 6 ay binebildi eskisehirde ustasini bulamadi satti.... 2005 primera aldi .... keske alfami satmasaydim diyor .... ZTE-BLADE cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
motor güzel ancak mümkünse vuruklu olmaması iyi olur çünkü bildiğim kadarıyla özellikle önden kazalarda veya vurmalarda şaşide eğilme oluyormuş