Selam Arkadaşlar... Aracında fasılalı silecek modu bulunmayan veya sonradan yaptıranlar var mı? Bilgi alabilir miyiz?
2000 den 2003 yılına kadar cıkan LX lerin hiç birinde fasılalı modu bulunmuyor öyle bi özellik LX lere konulmamış eyer fasılalı modunu yaptırmak istiyorsan silecek motorunu GLS in silecek motoruyla degiştirmen lazım galiba Düzenleyen : matrax
Önceki aracım r9 broadway de silecek kolunda boş yer vardı. oraya kablo çekip röle takarak halletmiştik. İyi de olmuştubu aracımda da kolda müsait boş yer var ancak işten iyi anlayan bi elektrikçi olması lazım yani arabayı benimle beraber keşfedecekse bir anlamı yok bu araç için bu tip uygulamayı daha önce yapmış birisi olması lazım... Kol değişimi sorunlu olabilir çünkü gls kolu fasıla ayar halkasına sahip ve sanırım 4 modu var ona göre röle de farklı olur onu da herkes bağlayamaz... Maliyeti de yüksek olur... Tekli röle taktıran arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi?
Benim araç 2002 model ve bahsettiğiniz fasılalı silecek özelliği var. Koldan çevirerek silecek zamanlamasını ayarlıyorsunuz. Arabayı alırken eski sahibine sormadım ama GLS modelin silecek kolunu taktırmış olabilir.. Ancak eski sahibi kadın olduğu için ihtimalde vermiyorum açıkcası https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley14.gif
silecek motoru degişip GLS nin ki takılmış olmasın cunki bi yerde okudum LX lerde fasılalı özelligi yokmuş