merhaba arkadaşlar. hyundai camiasına 6 haziran 2013te katıldım. bu araçlar beğenilmese bile VAZGEÇİLEMEYECEK arabalardır. benim araç: HYUNDAI ACCENT 2001 1.5GLS Benzinli. Beyaz renk (alıralmaz pasta cila yaptırdım). klima yok. 125000km (uzun yol görmemiş, yorulmamış) 4cam ve ayna sürücü kontrollü elektrikli. araçta en sevdiğim özellik: marş. (çevir-tık-hooornnn!) kaza ve değişen yok, sadece tampon ve kapılarda boya var (malum çizilmelerden dolayı). --arkadaşlar birşey soracağım size, benim aracın kasa biraz farklı, hiçkimsede göremiyorum, ne HB nede sedan. özel üretim gibi birşey mi acaba bileniniz var mı?? [/URL][/IMG]
Aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın...yalnız yanlış bildiğiniz bir şey var oda aracı uzun yol yormaz şehir içi çok km yapmış araç daha çok yorulur daha çok yıpranır....
hayırlı olsun.. özel üretim diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam.. dünya kupası falan muhabbeti olması lazım...
Dünya Kupası üretimi farklı, jantlar ve ön ızgarada farklı model kullanılmıştır. Bu özel kasa mı bilmiyorum ama sayısı az miktarda olduğu için veya o zaman az sattıkları için az görülüyor.