arkadaşlar herkese hayırlı günler.. benim anlamadığım ve yardım istediğim iki konu var. 1- 2000 model yumurta kasa accentlerde klima polen filitresi yok mu? var ise nerede, ben bulamadım 2- Torpido... malum pek çok kişinin aynı sorunu yaşadığı torpido çatlağı.. ben dün canım sıkıldı aldım elime tornavidayı ve yeğeniminde el atmasıyla torpidoyu arabanın üzerinden büyük bir titizlikle söktüm çıkardım ( inşallah takarken bişey unutmam . şimdi ben bu torpidoyu boyatmayı düşünüyorum. Çift renk olarak sizce nasıl olur?
Aracınızda polen filtresi aramayınız çünkü yok. Evaparatör ile fan arasında malesef yumurta kasalarda filtre yok. Diğer taraftan yumurta kasaların plastik ön konsulunda aşırı sıcaklara maruz kaldığında çatlaklar malesef oluşmakta. Siz komple konsolu sökmüşsünüz. Plastik konsolu neden boyatmak istiyorsunuz.Tamir edip üzerine kaplama bez yada kazman bir yüzel ile kaplayıp takın derim. Isıya maruz kalmadıkça çatlama olacağını sanmıyorum.
aynen öyle ogün abi polen filitresi yok ama geçen hafta içinde ben aksaraya gittim orda arabayı gösterip polen filitresini istedim ne hikmetse bana SATTILAR bi tane filitre geri vercem tabiki ya neyse artık .. torpidoyu boyatma isteğim şöyle oldu kaplamaya versem bi zaman sonra kabaracağını söylediler, ki bunu yaşadım ince deri ile kaplamasını yaptım ki profesyonele yakın olmuş ama sıcağı yiyince genleşip kabarıyo.. bende aracımın içindeki renk uyumuna göre iki renk boyatmayı düşünüyorum üst siyah alt parçalar koyu gri olacak.. bu hafta içinde biticek inş.. resimlerini paylaşıcam...