Arkadaşlar bayadır bu aracın 1.8 yada 2.0 motorunu arıyordum ama hep kazalı, yüksek kilometreli araçlar denk geliyordu. Otomatik olanlarına ve 2.0t(turbolu) olanlara da güvenemiyordum Şimdi bir tane buldum 140binde - yetkili servis bakımlı - otomatik - 2000 atmosferik motor - hiç lpg takılmamış 22 lira sanırım ilk sahibi. Yakıtı biraz fazladır muhtemelen ama lpgyle çözeceğim. Bu araçla ilgili bilgisi olanlar var mı? Alırken nelere dikkat etmeli? Yetkili servise expertiz düşünüyorum çok pahalı olmazsa. Temsili araç resmi: http://cdn.tccdn.com/assets/images/offer/large/296/46/sahibinden-volvo-s-40-1-6-2964606-87757f94.jpg
Bi aksilik olmazsa alıyorum biraz risk alıyorum ama otomatik 14 yaşında sonuçta. Tek bi soru kaldı sahibine ulasabilince soracagım 6 hava yastıgı var genelde. Bunda da öyleyse haftaya alacağım.
Bence yedek parça fiyatlarını araştır. Sonuçta 15 yıllık araç. Volvo kalitesine diyecek bişey yok ancak ocağa incir ağacı dikmesin.
Tramerden sorgulaymayı unutmayın. Gerekirse şasi bo isteyin sabinden. Servis bakımları nezaman yapılmış ve ne yapılmış bir araştırın. Özellikle Triger otomatik şanzıman bakımı.
İlk sahibi dogruymus kesin bilgi doğrulattım. Mekanik olarak çok iyi. Ancak araca kuzen baktı resim yolladı araçtabir sürü çizik var. Kaputta ezik var. Hepimizin başına gelebilir işte memleket böyle. Kaputtaki durumlar boyasız düzelmez. Zaten piyasası yok elimde kalır dedim bu yüzden vazgeçtim.