Aracımın ön hoparlörleri kaç cm emin olamadığımdan konu açma gereği duydum. Forumda arattığımda bazıları 13 cm demiş bazıları 16 cm. 1-2 resim çektim, anlaşılırmı bilmiyorum genede koyim bi göz atın;
dıştan bakarak 13 sandım ama insanı yanıltıyor kapı döşemesini sök ve gerçegi gör ben söktüm 13 cm lık kolonum içinde oyuncak kaldı 16 cm cıktı dıştan bakarak yanıltır kapı döşemesini sökmen lazım
malesef sende benim gibi kapı döşemesine bakıpta gidip 13 cm lık alma döşemeyi sök bak gider benim gibi 13.cm lık alırsın 16 cm cıkar mdf yapmak zorunda kalırsın
Mesela 1,3 2001 16cm benimki... Kapı döşemesini sökmeye erinmeyin şarjlı bir tornavida ve kilitte bulunandahil 8 adet vidaya bakar.
cok degişik şeyler cıkıyor cok iyi anlamak için kapı döşemesini mutlaka sök arada farklılıklar cıkıyor
kesin bir bilgi yok mu yani.aracım 1.5 16v milenyum 2000model netten alıcam kompenant.16 cm alcam ama olmazmı ?illa sökmem mi gerekir?teşekkür ederim
benim eski aractan 16 cm lık cıktı başkaları 13 cm diyor kesin sonuç alman için döşemeyi sök bak 16 alırsın 13 cıkar 13 alırsın 16 cıkar gerçi küçügü bügüye cevirirsin MDF ile ama buyugu küçüge ceviremezsin en saglıklısı döşemeyi sök bak en güzeli
göründügü üzere i_zec arkadaşımızınki 13 cm önler VgT91 arkadaşımızınkide 16 cm eski aracımdakide 16 cm di sökmeden anlıyamazsınız cok tuhaf yapmışlar standart bi olayı yok ne cıkarsa bahtımıza demeden önce muhakkak sökün bi bakın ona göre alın https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif