benim aracımın aynısından yani beyaz 2000 yumurta kasa 1.3 LX aracı bir tanıdıktan arkadaşıma almak için bakmaya gittik adam en son 10 bin liraya indi sonra aracın durumunu öğrenmek için yine tanıdık bir galericiye götürdük aracı 9500 e ben alırım dedi . araç genel olarak düzgün alt takımı motor şanzuman vs km si orjinal 200 binde ama motoru iyi baya , boya değişen durumu ise tavan hariç boyalı ve 3 parça değişen çıktı fiyat bana yüksek geldi sizce fiyat nasıl arkadaşlar veya bu araba kaça alınırsa uygundur veya normaldir 10 bine alınır mı
on bin bence biniciye normal fiyat alınır eğer dediğiniz gibiyse... accentler bu ara çok aranan araçlardan...
10bi iyi km ye göre ama inş. başka problemleri yoktur. Satın almadan önce bi kullanın arabayı iyicene inceleyin sonra görmek istemediğiniz şeylerle karşılaşmamak için. Hele kapı fitillerine dikkat edin eğer bozulmuşsa uzun yolda çok çektiriyor.
bence fiyat çok iyi.. beyaz renk çok tutuluyor.. Klima, hidrolik direksiyon, sis farı var mı? konsol çatlağı ne durumda? motor külbütor contasından yağ atmış mı? muayene ne zamana kadar? lpg tank tarihi kaç?
Klima h.direksiyon yok bildigim kadariyla 1.3 lerin cogunda da yok en azindan benim aracta da yok. Sari orjinal sis fari var gogsunde ibrenin hizasinda bir tane catlak gordum baska yoktu muayene 2016 ya kadar .lpg tanki hic aklima gelmedi ama simit yeni bi tup vardi . Degisen parcalar on iki camurluk ve sol on kapi saci degismis kaput orjinal dedi galerici.. motor kulbultor kapaginin ise ne oldugunu nerde oldugunu dahi bilmiyorum
1.3 araçla 1.5 aracın bile süspansiyon farkı çok oluyor 1.3 kullanan biri olarak alınmaz derim heleki 3 parça değişen ve gögüs catlağı varsa hiç alınmaz tabi karar sizin
Hiç bulaşma üzerine biraz daha koy 1.5 gls al, aralarında pek fiyat farkı yok artık ve 1.3 kullanan arkadaşlarımdan duyduğuma göre hem yakıtı daha fazla yakıyormuş, hemde yokuş çıkarken bayılıyor falan diyorlar. 1.5 gls var bende araba 254.000 de ama tık demiyor şu anda 3. viteste yokuş çıkıyorum
ona bakarsan benim aracımda 4 de çıkıyo banamısın demiyo ve yakmıyor kim demişse aracı kullanmayo bimediği için çok yaktırmıstır ama dediğin gibi 1.3 e bulasılmaz her acıdan zararlı bi iş
1.5 tavsiye ederim.. ancak bakımlı bir 1.3 te tatminkar bi perfonmans sunar.. yarış yapmıycaksın sonuçta araö ilan linki varsa internetten bakalım bi
ilan yok araç tanıdıkta zaten hiç ilan vermemiş veya pazara çıkarmamış. fiyat biraz pahalı geldi ama araç düzgün ve tanıdıktan olması cazip geliyor bize çünkü bu devirde piyasadan araba almaya kalksan herkes alsatçı veya galerici olmuş ayaküstü kırk yalan söylüyorlar bunlarla uğraşınca insan 2.el araç almaktan soğuyor
1.5 ile 1.3 arasında dağlar kadar bir süspansiyon farkı var ,bununla ilgili konu açtım ancak konuyla ilgili bilgiyi ve merakımı hala giderebilmiş değilim konunun linki https://www.hyundaiclubtr.com/35949-yumurta-kasa-15-ile-13-arasindaki-kalite-farki-var-midir.html
bende aynı sistem var diye düşünüyordum ama taki 98 model gls sine binene kadar benim araç alt takım sıfır olmasına rağmen bindiğim o araç beni kendine aşık etti kasislerden çuvurlardan geçerken benim araçtan kat kat yumusak bi araç eğer öle denk gelirsen sende bin dene derim baya fark var
Arkadaşım bi kaç gün önce 1999 1.5 gls sattı 10800'e. Orjinal değişensiz ama tavanda güneş yanığı ve tamponda boya atması vardı.km orjinal 123000di Ama bu ara piyasa uçuk. Galerici 9500 e alır illa ki ekmek yer. Bahsedilen araç değişensiz olsa alınabilir. Motor iyiyse km sıkıntı olmaz.
bundan ay önce bu fiyata araç çok pahalı geliyodu ama dediğiniz gibi 2. el araç fiyatları baya artmış aynı model aynı renk internette 11 bin liradan aşağı yok 11 bin lira olanlarda taksiden çıkma gibi afedersiniz içine hayvan bağlasan durmaz halde