merhaba ben 2000 model hyundai accent aldım bi kaç sorun var onlar hakkında bilgisi olan arkadaş varsa lütfen ..cvplarınızı bekliyorum öncelikle arabanın km göstergesi bozuk değiştirmek ne kadara mal olu? ve araba segman ister dediler segman atmak ne kadara mal olur servise sordum 800 tl istedi bu normalmi? ve birde arabanın eskiden kalan sigorta borcu var 1400 tl kadar ben ruhsatı pazartesi üzerime alcam alırken ben yeni bi sigorta başlattığımda bu borçu bizden isterlermi yoksa silinirmi? ve son olarak 2000 model hyundai accent 1,3 lx yeni kasa fiyatı sizce ne kadar olmalı 4 cam otomatik cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler
aracınız hayırlı olsun..hoşgeldiniz..tecrübeli arkadaslar en kısa sürede yardımcı olacaktır...şunu söylemek isterim aracın borcu kapanmadan satış yapılamaz..
ama ben sigortacı bi arkadaşa sormuştum sigorta borcu sizi ilgilendirmez demişti acab o yanlışmı biliyo bu borcun bana kalma ihtimali varmı
arabanız hayırlı olsun ben 2000 milennium kasaLx aracımı klmalı 11.000 e bayi ye sattım 95.000 de kazası belası yok 4 lastik yeni idi siz kaca aldınız aracınızı?ve aracımı sattıktan 1 gun sonra aracım amasyaya satıldı (
Hocam benim araçda segman istiyomuş 500-700 arası fiyat biçti özel servis...800 milyona hundai servisimi yapıyormuş ? Eğerki yapıyorsa oraya yaptırmak daha mantıklı olur ...
ben 1.3 lx i 10 aldım aldımarkadaştan bayi hemen 9 fyiyat verdi alıcı olarak .borcu morcuda yoktu siz kaça aldınızki arabanızı .o sigorta sizin başınızı ağrıtır bence sormadan almayın
piyasası temizliğine göre 11 12 13 e gider (tabi 13 e gidebilmesi için gercektende temiz olması lazım 1.3 LX için) aracın göstergesinde ise telleri atmış olabilir yada kopmle gösterge paneli değişir fiyatını arastırmak lazım bu arada hiç birimi çalışmıyor??