19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2000 devir altındayken gelen ses

'Getz Forum - Club' forumunda cem57 tarafından 4 Aralık 2015 tarihinde açılan konu

1. cem57

cem57 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    CEM
    Yaşadığınız Şehir:
    57-SİNOP
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Merhaba arkadaşlar 2007 model 1.5 crdi 88 bg getz sahibiyim.araç 2000 devir altına düştüğünde titreşim yapıyor tabiri caizse gürlüyor.2000 devir üzerinde çekişte filan bir sıkıntı yok.Arkadaşta dizel era var düşük devirde arac hemen kendini topluyor ve ses yapmıyor benim aracım hemen toplamıyor bu durum beygir gücünün düşüklüğünden mi kaynaklı yoksa benim araçta bir sorun filan mı var.
    Özellikle 88 bg dizel getz kullanan arkadaşlarda da aynı durum sözkonusu mu?
    cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Sinoptan selam ve saygılarımla...

Knngks bunu beğendi.
  2. oguzcalik

oguzcalik Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    229
    Ad Soyad:
    oğuzhan çalık
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Aracin serbis bakimi en son ne zaman yapildi. Kullanim tarziniz sakin midir? Muhtemelen sizde sakin kullanan birisiniz. Biraz devirli kullanin kendine gelecektir bence.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. cem57

cem57 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    CEM
    Yaşadığınız Şehir:
    57-SİNOP
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Servis bakımı 92000 de yapıldı 98000 de su an servis bakımı ile ilgili olduğunu sanmıyorum.aracı sakin kullanırım ancak arada çok devirli de kullanıyorum fakat 2000 devrin Altına inince titriyor adeta.ben beygir ve torku ile alakalı olduğunu düşünüyorum.veya baskı balata yaylarindan olabilir

4. oguzcalik

oguzcalik Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    229
    Ad Soyad:
    oğuzhan çalık
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Foruma bakarsaniz benzer sikayetlerde actigim basliklari gorebilirsiniz. Bendeki durumda servis makinaya bagladi anvak birsey bulamadi hatta baska arac ile karsilastirdik turbonun urettigi hava debisi ayni idi. Ancak bir kac sert gaza basma ile arac iyilesti simdi sikinti yok.

Benim kanaatim bu sorunun yuksek ihtimalle turbo vgt kanatciklarinin duzgun calismamasindan kaynaklandigi yönünde. Ufak ihtimalde egr sisteminin ve emme manifoltunun kirli olmasi ile alakali.

Km goz onune alindiginda turbonun kondisyonu nu da dikkate almak lazim.

Bir cozum bulursaniz bilgi paylasimi acisindan lutfen bu konuya yazin. Iyi hafta sonlari.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cem57 bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş