Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2000 Accentede Voltran Lpg sorunu

'LPG Sistemleri' forumunda Mrpizza tarafından 9 Haziran 2009 tarihinde açılan konu

1. Mrpizza

Mrpizza Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacak. Daha önce bu tr bir problem yaşayan arkadaşlar varsa lütfen cevap yazınız. Aracım 2000 accent gls (yumurta kasa) 83.000 km. de 47.000 km voltran lpg taktırdım. Tam 2 yıl oldu. Bugüne kadar hiçbir sorun yoktu saat gibi çalışıyordu. Hatta çoğu kişi neden taktırdın sorun yaratıyor dedi fakat bende hiç sorun olmamıştı. Sadece benzinden lpg ye geçerken arada sarsıntı dışında. Neyse sorunuma geleyim. Son zamanlarda lpg ye geçtikten hemen sonra gaz verdiğimde araç gaz yemiyor yüksek devirle kalkmak zorunda kalıyorum. Servise götürdüm ayarlara bakıldı sorun yok dendi, bir süre yine kullandım fakat aynı sorun devam ediyor. Servisteki arkadaş (lpg servisi) yalnış görmediysem beyni göstererek version farkından yapıyor dedi bu parçanın değişmesi gerekiyor dedi 280 tl civarında ama ben sana daha uygun fiyata ayarlayacağım dedi. Buda kafamda soru işareti oluşturdu tabi. Araç bu sorun dışında gayet iyi çalışıyor çekişte filan bir sorun yok neden böyle bir parça değişimi yapılsın anlamadım. Bu tarz bir sorun yaşayan arkadaş varsa ve çözüm bulduysa cevaplarınızı bekliyorum. Ayrıca tüm bakımlarını eksiksiz yapıyorum. Hem benzin hem de lpg de. Aklıma gelmişken internette araştırdım da enjektör temizliği hiç yaptırmadım gördüğüm kadarıyla 40.000 de bir yapılması gerekiyormuş acaba bundan dolayı olabilirmi. Teşekkürler.

2. Misafir

Misafir Guest

3. Mrpizza

Mrpizza Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hocam baktım arama yaptım sitede fakat bununla ilgili bir topic bulamadım. o yüzden konu açtım.

4. Misafir

Misafir Guest

Üstad bu tür probleme neden olan durumlar hakkında mesajlar var, onları değerlendirmen için arama butonunu kullanabilirsin diye ikaz edeyim dedim...

5. Misafir

Misafir Guest

Mesela arama penceresine "LPG sorunu" yazdığınızda bu tür cevaplara ulaşabilirsiniz...

Bu Sayfayı Paylaş