İyi günler arkadaşlar aranıza yeni katıldım sizlere sorum olacaktı babamın arkadaşında 2000 model milenyum kasa 167 binde klimasız 1.3 lx araç var istediği fiyat 11.750 sizce iyimidir araçta atiker sıralı otogaz var (simit) şimdiden herkese teşekkür ederim
Lx model araçlar bildiğim kadarıyla base yani boş denilen modeller. o paraya 98 model GLS modellerine bakabilirsiniz bence. birde aracı bilgisayara bağlatmadan motor testi yaptırmadan almayın.
amcamın bi arkadaşına baktırttık motor için tofaş yetkili servisinde baş usta motoru fena değil dedi zaten adam binmedi bile çalıştır anlarım dedi birde egzosuna baktı biraz yağ yakması var alınabilir bir araç dedi. bu arada cevap için teşekkür ederim.
Kardeşim bilgisayara bağlattır sonra pişman ol. kompresyon kaçağı var mı yok mu ? motor güç olarak ne durumda ? bunları dinlemeyle bileceğini zannetmiyorum. sonra masraf çıkmasın başına 11,750 TL az para değil günümüzde. 5664 ten sms ile sorgula bi önceki muayeneye kaç km.de girmiş şimdiki ile karşılaştır. sonradan bazı şeyleri farkedip pişman olma.
Birde bu ilandakine bak istersen http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-accent-fiyat-dustu-acil-149228614/detay/sana 10.250 olur... forum indirimi
pardon ilan no veriyim çıkmamışBirde bu ilandakine bak istersen ; sahibinden.com ilan numarası :14922861410.250 olur... forum indirimi
Tamam bilgisayara da bağlattırıcam bakalım sonuç ne çıkacak bu arada tilki kral ilan numarasıylada ilanın bulunamıyor.
o paralara o arbayı vermezler arkadaşım baktırın iyi ise kaçırmayın bence bende 2000 ls var 13000 tl istiyorum