Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2. yıl bakımı

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda agazi tarafından 20 Mayıs 2011 tarihinde açılan konu

1. agazi

agazi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    arkadaşlar dün 14000'de olan era için aydın servisi aradım 2. yıl bakımı için fiyat aldım 275 tl dediler. haftayada aracıma LPG taktırıyorum.yani garanti dışı kalacak. dışarda özel servise mi götürsem sizce nasıl olur. yoksa bu yılı es mi geçeyim daha 14000 araçım.tavsiyelerinizi bekliyorum..şimdiden teşekkurler..

Düzenleyen : agazi

2. koyay

koyay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    2. yıl bakımı dediğiniz 30000 bakımıdır. Değişecekler: Hava filtresi (5-10 TL), yağ filtresi (10 TL), Polen filtresi (serviste 50 sanayide 10 TL), 4 litre yağ (50-70 TL), buji (25 TL). Hesabını siz yapın. Dışarda en fazla 20-30 TL işçilik verirsiniz.

3. gargi_amca

gargi_amca Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2.yıl bakımı için 23 Nisan günü yapılanların fiyatı. fikir için yazıyorum.
    *Shell Motor yağı...4litre = 64,00TL *Buji.....................4adet = 20,00TL *Hava Filtresi..................= 7,04TL *Yağ Filtresi....................= 5,35TL *Balata temizleyici.........= 4,66TL *Yağ Tapa contası..........= 1,73TL *Yağ Boşaltma Tapası....= 4,51TL *İşçilik............................= 75,60TL
    TOPLAM: Kdv dahil.........= 205,99TL
    Bakım, Trabzon çakırlar yetkili serviste yapılmıştır. yani yetkili servis fiyatları bile gayet makul. yinede birkaç servisten fiyat al dostum. Dışarıda yaptırmak istersen güvendiğin tanıdığın birini bulmak istemelisin.

4. lpgERA

lpgERA Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bende era benzinli 30bin bakımına 240 tl ödedim nisan sonunda.
    14bin km de bile olsa bakımı yaptırın bence çünkü yağ beklese bile yapısı bozulur.
    Düzenleyen : lpgERA

5. Hasan Tarık

Hasan Tarık Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,186
    Ad Soyad:
    Hasan Tarık
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Kia
    Bence yetkili serviste yaptırmak en iyisi bir sorun çıktınmı daha rahat çözersin.Hemde satarken alıcıda daha kolay alır içinde yok km oynadımı diye kuşkusu kalmaz..!

6. agazi

agazi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    veriğiniz bilgiler için teşekkurler arkadaşlar.

7. koyay

koyay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Kafayı sahtekarlığa takmış adam her türlü işini yürütüyor. KM'yi her sene geri alıp servise öyle sokan da var. Millet olmuş anasının gözü...

8. TuAF2007

TuAF2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Bende biraz önce Ordu-Kayahan bayinden 30 bin bakımı için randevu aldım fiyat içinde 220 ila 230 tl arasında rakam aldım...

Bu Sayfayı Paylaş