Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2.viteste kapanma sorunu

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda algan75 tarafından 6 Eylül 2012 tarihinde açılan konu

1. algan75

algan75 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    MURAT ALGAN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Herkese iyi akşamlar,

Sizin değerli fikirlerinize ihtiyacım var. forumda araştırdım. Ama konuyla ilgili bir başlık bulamadım. Aracım 2009 model 38000de Lpg li getz Sabah soğukken hareket ettiğimde( benzinde) vitesi 2 ye aldığımda kapanma yapıyor. Araba iyice ısındıktan sonra problem yok. Servis kullandığınız benzin özelliğini yitirmiş dediler benzini yeni almıştım. Ama daha öncesinde de yapıyordu. Bunu söyleyince deponun içindeki eski benzin yeni benzini de bozmuş dediler. Aracaımın deposunda aylarca benzin tutan biri değilim en fazla 2ay buna rağmen benzin bozulur mu ? Aracın rolentide hiç problemi yok. Hatta çalıştığı bile belli değil. Problem sabah hareket ettiğimde sadece 1 kere yapıyor. Servis depoyu bitirip tekrar gelin söküp depoyu temizleyelim dedi. Ve de buji ve benzin filtresini değiştirdi buna rağmen sorun devam ediyor. Bana kalırsa deponun sökülüp temizlenmesi sonuç vermeyecek. Ama muhtemel problem nedir yorum yapamadım. Bilgisi olan arkadaşlar yapılabilecekler hakkında yönlendirebilirse çok sevinirim.

Şimdiden Herkese çok teşekkür ederim.

2. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Araba nasıl kapanıyor...Tam açıklarmısınız.

3. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,980
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Forumda gaz yemiyor seklinde arama yaparsaniz sikintinizla ilgili bir cok bilgiye ve cozum yollarina ulasirsiniz.

Bu Sayfayı Paylaş