Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2. Vites silkeleme sorunu ve 3 adet daha sorunum var yardımcı olurmusunuz ?

'Motor & Yakıt & Emisyon Sistemleri Sorunları Ve Çö' forumunda accent.98 tarafından 28 Aralık 2013 tarihinde açılan konu

1. accent.98

accent.98 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    seyit şahin
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    Merhaba arkadaşlar toplamda 4 tane sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim.

aracım 98 accent gl 76.000km benzinli

1. aracım 2. viteste ilerlerken silkeleme yapıyor genelde yüksek devir dip gaz yaptığımda yapıyor çok nadirde olsa 3. viteste de yapmakta sorun nerde nasıl yapabilirm çok masraf açarmı bana? (silkelemeden kastım = benzin bittiği anda nasıl silkeleyip tekliyorsa o şekilde)

2. aracım 1. viteste yokuş aşağı bıraktığımda yavaş yavaş araç kayıyor, aslında sabit durması gerekmiyor mu illa el frenini mi çekeceğiz ? bu neden kaynaklanır çok masraf açar mı bana ?

3. aracımın hararet göstergesi sürekli iniyor çıkıyor, bir bakmışsın normal göstergesinde bir bakmışsın en dipte sanki motor tamamen soğukmuş gibi(ustalara gösterdm herhangi bir sorun bulamadılar devir daim pompasından olabilir dediler ne alaka onuda çözemedim)

4. belki burası yeri değil ama konuyu okuyan arkadaşların belki bilgisi vardır aracımın arka amörtisörleri çok sert patlak değil ustalar birşey bulamıyor ama kasislerden geçerken arka taraf çok zıplatıyor bu neden kaynaklanır ?

En acil bir şekilde yardımcı olursanız benimde aklımdaki takılan sorularım kalkmış olur şimdiden teşekkür ederim.

2. vtec41

vtec41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    15
    Ad Soyad:
    oğuzhan dönmez
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    1. İçin aracin buji kablolarini kontrol etmelisin tekleme varsa ateslemede bir problem vardır
    2. İçin bu bayira gore değişir çok dik bi bayir mi yoksa azmi?
    3.benim aracimdada son 2 aydir bu şekilde normal sinirini gecmyor ama bazen asada olablyr bi problemde yasatmadi bana motor fan calistrcak kadar bile isinmiyor bi problem yok

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Sayfayı Paylaş