Admire aracımda şehir içinde yavaşlayıp tekrar 2.viteste kalkışta titreme hissetmeye başladım (şimdilik sadece 2. viteste hissediyorum), İlgili problem neden olabilir? Baskı balata değişimi 17.000 KM oldu. 2-3 hafta önce debriyaj balatası testi yapmıştım, Bundan dolayı yapar mı? ( Kısa süreliğine El Freni çekilikalkış) Tşk. Düzenleyen : H.SAHİN
Hidayet, Baskı değiştikten sonra silkeleme var ise , tekar göster diyeceğim. Daha önce yoktu diyosun. Testle ilgisi olmaz .. Düzenleyen : Ogun
Bilgiler için Tşk. -Serdar bey, Motor kulaklarının hepsini1 yıl önce orjinal parça ile değiştirdim. -Coşkun abi, takım halinde serviste değişmişti şimdiye kadar hiç problem yoktur. Diğer viteslerde problem yok.. Yapmış olduğum testen dolayı balata yüzeyinin temizlenmesi /parlamasından vs. durumundan kaynaklı olabilirmi?
Hidayet kardeşim, yaptığın test te sadece arka balata kampanalarını tam kilitleyip. devriyaj batalatasının karşı yüzeye yapıştığında baskı , balata yüzeyi yeterli sertlikte ve yeterli kalınlıkta ise ayrıca baskılar yeterli esneklik ve yeterli basıncı uyguluyorsa aracın frenli olduğu halde gitmeye zorlamandır. Bu zorlama esnasında aracın bayılmaya çalıştığı halde gitmek istiyor ve kafa kaldırıyorsa bu aracın balatasının iyi ve yeterli olduğunu gösterir. Bu olayın balata testinde balatanın biraz kaçırması yüzünden yüzeyinin sürtünmeye bağlı temizlenmesi parlaması ile silkelemenin ilgisi olamaz. Diğer taraftan, Eğer takılan balata , çakma balata (Eski bir çıkma balatanın üzeri temizlenir yeniden üzerine balata perçinle çakılır) yada yan sanayi ise yapısal olarak istenilen standardı karşılamayabilir. Balata yağlanması, balatanı yerine tam oturtulamaması, baskıların tam basamaması durumunda vuruntulu kalkış diye tabir edilen kalkışlar olabilir Serdar hocanın da yazdığı gibi motor kulakları(Takozları) sorunlu ise motor kendini tam sabitleyemedi ve sarsıntıyı emen lastik kulakların sorunlu olması nedeni ile sarsıntı fazla olacak ve titreme fazla olabilecektir. Düzenleyen : Ogun