MRB ARKADAŞLARIM SACMA AMA NEDENINI DE BULAMADIK ARACAIM 1000 İLA 3000 DEVİRE GELENE KADAR SANKİ LASTIK BALONCUK YAPMIŞ GİBİ SIRKELIYE SİRKELİYE GİDİYOR DEDİM LASTİK Mİ BOŞA ATINCA DÜZELİYOR SANKİ BANA SABAH İLK ÇAILŞMADA DAHADA COK YAPIYOR GİBİME GELDİ BAŞINA GELAN VARMI BÖYLE SIKINTI ACABA ARAÇ 1,4 DOHC 2009 GAZLI GETZ 82 BİNDE
Kardeşi sanki dişli yada dişliyi kavrama düzeneğinde bir problem varmış gibi. Zira boşda dişli rahata kavuşunca problem yapmıyor gözüküyor. Hyundai'de değil ama ilk aracım serçede başıma buna benzer olay gelmiş idi, dişliyi çarka geçiren zımbırtıda bulmuşlardı sorunu... Ama sizinkini bi şanzumancı bakması lazım
Hocam tam gaz yapınca yapmıyo sabıt 2 devırde gidince oluyor sabah benzinde tam gaz yaptığımda yemiyo bir anda alıyor benzini sanki içine nedense bunların hepsi sabah oluor motor soğukken desek daha doğru hangi ustaya gitsem yüzüme bakmıyo çünkü saguk motorda bakamıyorlar zamanla gecermiş sanki ınsan hastalığı zamanla coğalıyo
HOCAM SABAH BU ARABA EN AZ 2 KM GİDİYO GAZ'A GECENE KADAR ve 1 ve 2, vitesde yapıyor sallamasyon yapmayın lütfen.
Neden sadece bu iki vitesde o zaman serdar abi cok baktım formlara bulamdım emin ol dünden bu zamana kadarda bakıyorum karşıma cıkan ya sensör yada dişli ama kafama takılan motor ısınınca ne oluyorda olmuyo
Bir de bujilere baktır istersen ve de buji kablolarına.Geçen hafta aynı dertten muzdariptim.Sıkıntı bujiler ve kablosundan kaynaklanıyormuş.Şu an tıkır tıkır....
Yuk vitesleri oldugu icin. 1 de olsa anlamazsin, 4 ve 5 gibi hiz viteslerinde de oluyordur ama hissetme sansin yok. Aku kutup basini 30dk sokulu birak. Sonra tak bak bakalim var mi sorun. Tekleme olarak aratabilirsin forumda.