Ewt Aracım 2 Haftadır Servisde İdi Eskiden Kalma Vuruk Göcük Yerlerim Vardı Onları Yaptırdım Servise Verdim Meşur (ATM PLAZAYA ) Dün Aldım Aracı Şöyle Baktım Araca Güzel Ellerine Sağlık Dedim Ustanın Fatura Bi Geldi Aklım Gitti Şimdi Foto Çektim Ama Okunmuyor Die Yazıcam Tek Tek Değişen Bi Ön Tampon Sağ Sis Farı Ve Yan Marşbiyel Tarafı Saten Bazılarınız Hasarı Canlı Gördü Bilio(Serkan Abi Sinan Abi Vs Vs) Fatura Elime Geldiğinde Şaşırdım Toplam Masraf 1974,34 Dü Tmm Kasko Ödücek Ama Dedim Bu Ne Böyle Bu Aracın Hasar Olan Yeri Resimde Görün Die Koyuyorum.. Yapılan İşler Ön Tampon Alt Karlığı 1 Adet 37,89 Sağ Sis Farı 1 Adet 153,89 Film 1 Adet 12,50 Ön Tampon Tutucu Ayağı 1 Adet 10,89 Ön Tampon Başlığı 1 Adet 277,79 Alt Tampon Bağlantısı 1 Adet 80,07 Radyotor Paneli 1 Adet 400,50 Alt Radyatör Bağlantısı 2 Adet 14,72 Klima Gazı 1kg 70,00 Klıps 20 Adet 30,00 Antifriz 3kg 45,00 Kaporta İşçiliği 1 Adet 300,00 Boya İşçiliği 1 Adet 330,00 Mekanik Servis İşçişiği 1 Adet 80,00 Cam Kilit İşç. 1 Adet 40,00 Döşeme Sökme Takma İşçiliği 1 Adet 40,00 Bunlar Toplam : 1974,39 Yapıyor Gelelim Benm Kafam Neye Karıştı Sordum Ordakilere Maşşallah Hepsine Bi Yol Bulup Söylüyor Klima Gazı Nie Değişti 30bin Bakımda Saten Yapmıyolarmı Ayrıca Ön Tampon Değişti Benim Ne Alaka Antifriz Nie Değişti Cam Kilit İşç Nie Alındı Döşeme Sökme Takma Nie Alındı Saten Söküceksinki Orayı Boyıyasın Saten Boya İşçiliği Alıosun Yani Anlıcağınız 2 Milyara Ben Bi Marşbiyel Yaptırdım Bi Tampon Değişti Bide Sis Farı :/ Düzenleyen : Serkan Örnek
Ah Bu Garanti Varya Ahh Ahh Bide Ben Şunları Öğrenmek İstiyorum Yapılan İşlemler Nie Bu Kadar Fazla Yani Bi Tampon Bu Kadar Parça Parçamı Ya :/
Geçmiş olsun arkadaşım.Sen sen ol bir daha ATM ye gitme hem kazık hemde hiç bir işleri düzgün değil adam gibi expertiz bile yapamıyorlar.
Sanırım Sizde Sorun Yaşadınız Ordan? Ne Gibi Sorun Yaşadınız Ben Yakın Die Bide Babam Yüzünden Gidiyorum Oraya :/
Ah sevgili kardeşim. Geçmiş olsun. Şimdi birde tramerden satarken sorgulasın o 1900 ü görsünler. Oh.. oh.. oh.. Düzenleyen : Ogun
Biliyorsun artık tramer den araç (http://www.tramer.org.tr/) trafik kaza durumları ve kasko onarımları sorgulanıyor. ASlında senin araçta hiç bir şey yoktu. 300-500 TL ile belkide bitecek, dikkate bile alnınayacak çok küçük bir durumdu.. Ancak .. Bu Kasko dolandırıcılığı ! diyeceğim artık. Senin suçun değil bu. adam 2000 TL ye yakın masraf gördümü tramerde merak etmez mi acaba ? Düzenleyen : Ogun
bir arkadaşıma starex alacaktık expertize sokalım dedik bayraktara gittik ertesi güne randevu veriyordu aklıma atm geldi oraya gittik 75tl istediler verdik aracı soktular içeri bende içeri baktım devamlı ne yapıyorlar diye yaklaşık bir saat hiç birşey yapmadılar arcın başında kimse yoktu sonra 15 dakika da expertizi yaptılar getirdiler rapor tutmuşlar değişen tek bagaj kapağı var serviste değişmiş başka birşey yok araç garantili 49000km de yalnız expertize sokmadan önce kuzenim kaporta boyacı aracı ona göstermiştim arka sağ çamurluk köşesinde işlem var dedi ki bariz bir şekilde de belli oluyordu servis bunu bulamadı aracı aldıktan sonrada ıstavroz dağıttı işini ciddiye alan bir servis değil açıkçası.
Aracının tam olarak yapılması gereken şeyleri ne idi? NEden oluşmuşladı Kazaya bağlı ise Trafik tutanağın varmıydı ?
Tamam ,dediğim gibi, sonuşça kasko sorgusu yapıldığında, aracın kaskodan değişen parçaları yada toplam rakam çıkacak. Aracı satarken sorgu yapan kişi neden değişti diye sormaz mı RADYATÖR PANELİNİ 400 TL tampon ve maşpiyer değişiminde radyatör panelinin işi nedir şaşırdım açıkçası Düzenleyen : Ogun
Bende Sordum Bu Radyatör Paneli Ne Die 400 Plastik Parça Dedi Ben Onlarda Değilimde Antifirz Ve Klima Gazı Nie Değişti :/ Ne Alaka Bunlarla :S
Kaporta İşçiliği 1 Adet 300,00 Boya İşçiliği 1 Adet 330,00 2'si bu kadar tutmaz yahuu zaten 50 tl'lik boyayla komple arac boyanır. kaportada o kadar bişey yok bu kadar tutmaması lazım..
yook yook..En iyisi boyacı kaportacı olmak..Üniversite okumak neyimize..İyi iş var valla..Bi tampon çamurluk boyamaya 300 TL...iyiymişhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley13.gif