Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2.eli olan servise gitmesin

'Accent Forum - Club' forumunda onur978 tarafından 4 Ocak 2011 tarihinde açılan konu

1. onur978

onur978 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Onur Türk
    Yaşadığınız Şehir:
    28-GİRESUN
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    önce hepinize selam cumartesi günü sanayıye gittim trigel kayıs setini sordum 70 tl dedıler ustaya gittim ne kadara degıstırıyorsun dedım 80 ama sana 60 olur dedı motor kayısı v kayısı falan tanesi 10 tl motor yağı bp 10-40 40 tl dedı ıvır zıvırı 200 hadı bilemedin 250 servise sordum trigel kayıs setı diğer kayıslar hava filtresi polen filtresi motor yağı 350 tl + işçilik 150 tl = 500 arada yarım asgari ücret maası var benim gördüğüm kadarıyla servisler sadece kendini düşünüyor ve insan servise güvenilir olduğu için gitmek ister ama fiyatlar cok kazık allah sanayıden razı olsun

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,973
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    kayış yarın koparsa oluşacak masrafı ne usta ne de yedek parçacı karşılar. ama serviste takılırsa böyle bir durumda bütün masrafı servis karşılar. Bu tip motor için hayati konularda yetkili servisleri tercih etmenizi öneririm. Ustanıza güveniyorsanız, aldığınız yedek parçanın kalitesi hakkında fikir sahibi iseniz o zaman ayrı.

Düzenleyen : Serdar

3. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Aynen Serdar haklı servise pahalı diyenlere 80.000 bakımı için 123 tl ödedim hunkoda isteyene faturasınıda faxlarım.Şaşmaz yetkili servisten

4. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    güvenilir ve tanıdıkusta servisten iyidirhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

5. Serkan

Serkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    168
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    ufak bakımları sanayide yaptırabilirsiniz ama ana agır bakımları mutlaka serviste yaptırmakta fayda var ana bakımda taktıkları parçadan bi sorun yaratırsa enazınan serviste garantili ama ustada?

6. alifatih

alifatih Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    Ali Fatih DURSUN
    Yaşadığınız Şehir:
    80-OSMANİYE
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    Hidrolik keçeleri yağ akıttığı için gitmez olayım servise gittim, üç kuruşluk keçe değişecek altı astarı, yok direksiyon kutusunu tamir etmişler, yok yağ değiştirmişler -ki değiştirdikleri yağ 5 TL ama onlar 20 yazmışlar, üstüne bir de işçilik eklemişler al sana 355 TL, bir daha servisin yakınından bile geçmiyorum.

7. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Valla sanayiyle uğraşamam 90 model aracımda olsa servise güvenle teslim ederim,her zaman orjinal parça ve işçilik önemlidir,kimi zaman hayat kurtarır kimi zamanda yolda bırakmaz...

Sanayideki usta yaptığı işe garanti veriyormu?Verse bile bişey olunca ücretsiz onarıyormu?TABİKİ HAYIR.ama servisin her yaptığı işe ve her parçasına 2 yıl garantisi var....https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

8. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Çok ucuz ya bu hyundaı servisleri ben dizel eraya 15,000 lik bakımlara 150 veriyordum hiç bişey değil ,parça fiyatlarıda çok iyi ben 2008 yılında dizel eranın baskı balata seti+ön ve arka balata+70 bin km bakımı(polen dahil)+işçilik=500 tl vermiştim.
    Süper gerçekten,volkswagende sadece yağ filtre değişimine 500 tl veriyordum.

9. onur978

onur978 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Onur Türk
    Yaşadığınız Şehir:
    28-GİRESUN
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    valla parcayı alırken kalıtelısını alıcaksın ben araba tamır edlırken gorecem ne yapıyor ne yapmıyor dıye servise bırak hava filtresini degısecek diye ondan yok direksiyon kutusunu degıstırdım polen filtresını degıstırdım yok cıvatasını sıktım diyecek bırşey dıyemeceksin adam yapmıs bır kere en azından ustayla muhabbet edebılıyorsun aran ıyıse sana soyluyor ne olup olmayacağını neyapılıp yapılmayacağını

10. mehmetoz

mehmetoz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    servisler bencede çok abartıyor fiyatı..

11. musti38

musti38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gifslm arkadaşlar. servis konusu gerçekten düşündürücü yedek parça olarak aynı mlzmeler dışarıdaservisten biraz daha uygun. ve işçilikte servise göre daha aşağı bir fiyat. bence servis daha ii derim fakat ekonomik sebepler girince işin içine herkes dışarı yöneliyor.tabiki bende. dışarıda yaptırmaya karar verincede sadece aynı marka ile çalışan yerler bakmak lazım. ANKARA da hyundai özel servise giden varsa yazarsa sevinirim. arabamın ağır bakımlarını yaptıracağım...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

Düzenleyen : Levent

12. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Valla bende tavsiye dışarda iş yaptırmayın hyundaının servisi ucuzdur.Diğer markalar gibi değildir,geçen burdaki arkadaşın biri i-20 dizel aracına 20 bin bakımını 190 tlye yaptırmış hemde kredi kartına bölmüşler birde aracı eve kadar getirip teslim etmişler daha ne olsun....

Hani biri demişya "ucuz mal alacak kadar zengin değilim" diye buda aynı sayılır.

"Ucuz iş yaptıracak kadar veyayan sanayiparça kullanacak kadar zengin değilim"Çünkü orjinal parçanın ömrü 50 bin km ise yan sanayi mal 20 bin km dayanmaz...Servisin sıktığı civata bile 2 yıl garantiliyken dışarda bir ustanın yaptığı komple motorun garantisi bile yoktur
    Düzenleyen : mmt.88

13. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    illa dışarda yaptıracam diyorsanız (yetkili servis öneririm ağır bakımlarda özellikle) benim bir arkadaş var,gimatın arkasında 196.caddede no:14 BENLİ otomotiv sahibi özgüre transporterci mehmet gönderdi dersen hem hesaplı hemde güzel bir hizmet görürsün(tabelada opel diye yazar ama her marka araçtan anlar)

14. frestayler

frestayler Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

15. murat_dastan

murat_dastan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    abi naptın en olmaz parçayı sordun ya.

16. erolakbıyık

erolakbıyık Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet bu konuda haklısın servisler cok abartıyor

17. best

best

Alınan Beğeniler:
    0
    GENEL ŞİKAYET SERVİSLERİN ÖNCEDEN HABER VERMEKSİZİN İŞLEM YAPIP FATURAYI KABARTMASI. BİZ YILDIRIM HYUNDAİ YETKİLİ SERVİS OLARAK HİÇBİR ŞEKİLDE MÜŞTERİ BİLGİSİ OLMADANİŞLEM YAPMAYIZ. BUYRUN GELİN ARACINIZA BAKALIM NE GEREKİYORSA USTALARIMIZ SİZİ BİLGİLENDİRSİN, İŞLEM TUTARI HESAPLANSIN UYGUN GÖRÜRSENİZ ARACINIZA GEREKEN BAKIMLAR VE DEĞİŞİMLER YAPILSIN. AYRICA PERİYODİK BAKIMLARDA PEŞİN ÖDEMELERE YEDEK PARÇADA %10 İŞÇİLİKDE %20 İNDİRİMİMİZ MEVCUTTUR.

18. musti38

musti38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    mmt.88 teşekkür ederim ilgin için sanayiye gittiğim zaman uğrarım...
    Düzenleyen : musti38

19. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    öncelikle yazan arkadaş giresunda hiç bakmadan reklam amaçlı yazdığınız belli.Servisinize bir kere geldim yarım saat bekledim buyrun diyen bile olmadı kendimi servisten çok herhangi bir sanayi dükkanında gibi hissettim hiç servise yakışır bir yönü yok ilgi alaka yok,zorda kalmadıkça yıldırıma gelmem ve önermem açıkcası...

20. wolf9466

wolf9466 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Aynı düşünce bendede vardı sanayiye şükrederdim,ama işte başımıza iki olay gedi.benzinli clio aracın trigerinde sorun oldu ama serviste değişmişti hemen yetkili servise götürdük 1000 liralık masrafı servis 5 kuruş almadan giderdi,ha tabi bide bize sus payı olarak bir araç verdi ve aracımızı aldığımızda deposuda full doluydu:) diğer taraftanda dayım dizel aracının garantisi bitti diye dışarıdaki arkadaşına götürdü yaptırdı ve ne yazıkki nasıl olmuşsa kayış kopmuş 3500 lira masraf çıktı,resmen bizi mahvetti.Ustaya gittik ben yetkili servismiyim ben bana geleni taktım ne suçum var dedi zaten bişeyde yapamadık.evet kabul ediyorum biraz değil bayağı bi pahalı ama onun rahatlığıda bambaşka.Saygılar..

Bu Sayfayı Paylaş