Çok basit arkadaşlar, muamelecilere dünyanın parasını vermeye gerek yok, noter satışını yaptıktan sonra trafik sigortasını yaptırıp satış kağıdı ve sigorta ile birlikte gidin trafik şubeye, orada muameleciler var, 10 kaat verip Ek-1'i doldurtup trafik şubeye veriyorsun, bu kadar basit.. Düzenleyen : Coşkun Uçar
Hocam siz ne kadar ödediniz? Benim işlemleri genelde tanıdık bir arkadaş yapıtor ama arada çok fark yok diye biliyorum.
10TL Ek-1'i temin etmek için, 45TL'de ruhsat için trafik şubeye, hepsi o kadar..toplam 55TL Düzenleyen : Coşkun Uçar
Dün kardeşime 2007 passat 16. FSİ comfortline aldık.Arabanın plakası 77 yalova plakalı banka parayı hesaba yatırması için üzerinde rehini kaldırması için yalovaya gitti Gitmişken aracın ruhsat işinide bitirdi yani aracı kardeşimin üstüne aldı sigortada orda yapıldı 137lira sigorta ruhsat masrafları içinde 240 lira gibi bir rakam ödedi.Dediğin gibi abi Ek-1 doldurp veriyosun halldeyirlar.Üstelik vekalete de gerek yok
Benim muameleci 160 lira aldı benden 2 hafta önce. Sadece ruhsat cıkartmak için. Daha önceden de onlara yaptırdığım için vekaletname falan olduğundan uğraşmak istemedim diğerleriyle.
Bensigorta içinde 290-300 gibi bir rakamödemiştim 6-7 ay önce. Muameleci arkadaşım ama eli biraz ağır :]