Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2. el 2006 model team era fiyatı???

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda yalniztim tarafından 3 Şubat 2010 tarihinde açılan konu

1. yalniztim

yalniztim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arakdaşlar 2006-2007 model era almayı düşünüyorum siz değerli era kullanıcıları piyasayı benden iyi biliyor olmalısınız
    2006 model benzinli 40bin-70 bin km arası en fazla çamurluklarda bir iki parça boyalı değişeni olamayan temiz bir era sizce kaça alınmalıdır benim araştırmalarıma göre
    40 bin -70 bin km arası 15.50-16.00 bin tl
    70 bin-90 bin km arası 15.00-15.50 tl
    100 bin km üstü km15 00 ve aşağısı
    uygun fiyatı olarak düşünüyorum
    ***not : tabiki herkesin arabası kendine göre fiyatı vardır ben yaklaşık olarak tahmin fiyatları söylüyorum araba pazarlarına giden ve fiyat alan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim
    Düzenleyen : kartalfen

2. burhany

burhany Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    benimki 37 binde 2007 model 106 absli team modeli. 17400 e aldım. sağ kapıda az bir boya vardı sadece gerisi temiz. dediğin fiyatlara abs olmayan model belki bulabilirsin. bence dediğin fiyatlarda o paraya bulamazsın... benim fikrim bu

3. yalniztim

yalniztim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kardeş sen 2007 model diyorsun ve abs li diyorsun iyi fiyata almışsın şuanki fiyatı 17 ve 17 25 arası pazarlığını ben yaptım 30 bin de senin arabanın modelinden...
    ancak o yazdıgım fiyatlar piayasadaki temiz 2. el 2006 modeli içindi ayrıca 2006 larda abs yok diye biliyorum team modelinde 2007 nisandan sonra opsiyon kazandı diyolar
    2006 team modeli ile 2007 arasında tabiki 1-1.5 oynar (km veya absli olması nedeniyle )
    yorumun için için ayrıca teşekkürler.çünkü 2007 modelde alabilirim bende 17 gibi abs li almayı düşünüyorum

4. Tayanç_Top

Tayanç_Top Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim bildiğim de 2006 eralarda team yoktur..ilk eralardır ve select donanımıyla gelmişlerdir..yani 2006 eralarda abs vardır üstüne ekstra air bag gövde rengi kapı kolu ve yan ayna gibi özellikleri de olması lazım...yanlış da biliyor olabilirim..

5. yalniztim

yalniztim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    üstat yanlış biliyorsun 2006 team era olmazmı ilk çıktıgında 4 model olarak çıktı ama 2006 ların abs li olamdıgını biliyorum abs 2006 larda select modelde standart olarak sunuldu

6. yalniztim

yalniztim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    burhany ne zman almıştın aracı

7. Tayanç_Top

Tayanç_Top Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    haklıymışsınız şimdi baktım sahibinden.com'a dedikleriniz doğru..benim aklımda kalan, eralar ilk geldiğinde select donanımıyla geldi..ama yanlışmış

8. burhany

burhany Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ekim 15 de aldım. alır almaz 1500 10 taksit brc taktım.

9. yalniztim

yalniztim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    burhany bende alırsam brc lpg taktırmayı düşünüyorum nasıl memnunmusun brc den kardeş yakışı nasıl 100 km de hesapladınmı hiç ayrıca aldıktan sonra hemen mi taktırdın lpg yi ruhsatı değiştirmeden önce mi tekrar tekrar uğraşmamak için???
    ayrıca ekim 15 ten bugüne 4 ay geçmiş şimdi 17 400 ise 17 ye alınması normal değil mi 2007 abs li team 30-50 binlerde

10. burhany

burhany Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    brc den memnunum. benzine göre km de en az 10 kuruş kar ediyorum bu kış günlerinde.... ama ben gaz taktırırken 1.80 idi gaz şimdi bugünkü zamla 2,07 olmuş. benzin o kadar zamlanmadı diye biliyorum. millet lpgye geçtikçe devlet babada lpg ye zam yapıyor vergi kaybı yaşamamak için. ben aracı alırken sahibi 18500 istiyordu. acil satması gerektiği için bana o fiyata verdi. gerçekten piyasada o fiyata 1.6 abs tem era yoktu. arcın muayenesine 2 ay kala aracı almıştım .plaka da değişmesi gerekiyordu. o yüzden taksitle lpg taktırdım satışı alır almaz. bütün alım -satım-plaka-ruhsat-2 günde bitti 2 yıl rahatım şimdi. sadece taksitlri ödüyorum .yaptığım 3000 km ilede taksitlerin 2 taneside çıkmış oldu... yardımcı olmuşumdur umarım

11. yalniztim

yalniztim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yalnız burhany senin arac 1.6 ve 1.4 team eradan bahsediyorum ben zannedersem 1.6 ile 1.4 arasında fiyat farkı var 1.6 daha pahalı gidiyo zannersem fazla bulunmuyo ikinci eli yanlışmı 4 ay önce 1.6 yı 17.400 e aldıysan 1.4 ler 17 olması gayet mantıklı hatta 16.50 ye bile bulunabilir yanlış mı üstat

12. burhany

burhany Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    doğrudur 500-1000 farkeder. ben sahibinden .comda buldum. aracın mutlaka servis kayıtlarını incele çünkü 5 yıl garantili satılan araç alıyorsun. örneğin 2006 model için garantinin son senesini kullanacaksın . araçta garanti kapsamında arıza oluşursa yaptırırsın

13. yalniztim

yalniztim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    burhany üstat bu sahibinden com u bende takip ediyorum çok sık ordaki fiyatlar şişrilmiş oluyo diyolar yani adamlar 1-1.5 bin tl belki 2 fazla söylüyorlar yanlış mı kazıklanmamak gerek:)) nasıl arabadan memnun musun tavsiye ediyomusun netten araba almayı gerçi dediğin gibi alacagın araba servis garantili oldugu için herseyi ortada olur o yüzden fazla sorun olmaz

14. burhany

burhany Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    satış fiyatlarını herkes şişiriyor. sen kafandaki fiyatı pazarlıksız peşin diye teklifini sun inatçı olmayan acil satıcılar mutlaka kabul eder. araçtan memnunum...sadece biraz fazla zıplatıyor arka taraftakileri

15. yalniztim

yalniztim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    o eraların malum sorunu gazlı süspansiyondan tekerlek hava basınçlarını konrtol ettir arkalar 34 falan olmasın 30 yada 32 ideal diyolar

16. hasan007

hasan007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

2006 1.5 crdi vgt team ABS modeli bndeki. Yani team war 2006 larda. 2006 hazıran trafığe cıkıslı. 2007mayıs sonualdık. 17bin km deydi, 22 bin e almıştık. Aracımızda henüz bir hasar yok Allah göstermesin. ufak tefek çizikler war , zaten çiziği olmayan araba yok. pasta cila ile gecer diyorlar.https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif ayrıca 2009 2010 era sahipleri araclarndan cok sıkıntılılar. sureklı sorun cıkardığnı soyluyorlar. Allah'a şükür tık demedi...

Bu Sayfayı Paylaş