Adem kaptan , sariyer vilayet evinin sahiline caparilerle gelirmisin yoksa ben senin tarifine mi gelem uygun bir zaman dilimind
Abicim yeni gördüm bunu kusura bakma yapalım bir balık ya ama ne zamandır yoklamadım nerde var nerde yok bilmiyorum.
Valla Cumartesi mi PAazar mı olsun ? Sabah mı, Akşama doğru mu, Yada, GECE sabaha kadar mı ? Nasıl yapalım
Zamanını belirlersek şahane olacak. Şu an İstavrit hala boğazda kesilmedi. Ayrıca GÜMÜŞ uygun havada çıkmaya devam ediyor Sığ yerlerde Yeniköy ve Sarıyer KEFAL zamanı. Eh artık ne çıkarsa.
Hocam dün yani çarşamba günü bir yoklama çakayim dedim neredeyse tüm boğazı turladım üç beş çapulcu şey pardon balıkçıdan başka kimse yoktu onlarda balık değil sinek avlıyordu senin anlayacağın değil balık kılçık yok.
her haftasonu sabah yada aksam belli saatler haricinde tirt cikanda gunduz gumus sabah aksam istavrit yanlislikla ispari bide mezgit geldi. kesin yolu sasirdi Bende hastalik yapti her hafta kaciyorum.
Bu pazar Sabah sabah şansımı denedim SArıyerde. Anlamadığım KAya balığı ve süs balığı da geldi. USKUMRU kadar SARDALYE bile vardı. Ortaya karışık ......