Merhaba arkadaşlar 2 araç arasında kaldım,araç bi değerlendirme yaparmısınız.. Hyundai Accent Era 1.5 CRDi-VGT Team 2008 Model 23.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Bej renk - 158476771 KAZA BOYA DEĞİŞEN YOK Hyundai Accent Era 1.5 CRDi-VGT Team 2010 Model 25.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 161046425 3 YERDE LOKAL BOYA VAR KAZA ,DEĞİŞEN YOK
Çok enteresan ve iddialı bir yorum olmuş bu Ben olsam 2010 olanı alırım araçların durumunu (kaza boya vs) bilmiyorum tabi ona göre tercih değişebilir.
2010 olanı kesinlikle almazdım çünkü 2010 modellerde far kenarı beyaz panjur nikelajlı oluyor ayrıca aşağıda yazdığı özelliklere de bakacak olursak o özellikleri olan her era da sis farı da vardır bence önden darbe almış olma olasılığı fazla 2008 model olan güzel duruyor ama alacak olursanız kmyi kesin sorgulayın.
2010 iyi ama sis farı yok teyp kumanda dügmeleri yok normalde 2010 ların ön ızgara krom oluyor ama bun aracta yok ben bu yuzden 2008 derdim degişensiz boyasız olmasıda var tabi artısı
arkadaşlar "bence" dedim.Herhangi bir kötüleme yok yani..görünüş konfor açısından BENCE milenyumun eradan iyi olduğunu belirtmek istedim.:RpS_thumbup:
Ever arkadaşlar 2010 a baktırdım hakkatende önder darbeli araç.Olayı iyi görmüşsünüz benden kaçmış.Süpersiniz.Tşk o güzel yorumlar için.