Herkese selamlar. Bana da çok saçma da gelse böyle bir konu açmak zorunda kaldım. Sanki araç benzinde uçuyor ama lpg geçince baskı balata kaçırıyor gibi his veriyor. Yorumların yüzde doksanı da lpg ayari yaptir araç boguluyordur olacak bunu da tahmin edebiliyorum. Araba gaz yiyor devirleniyor bağırıyor ama benzin gibi o fişek hissini vermiyor. Buda sanki bana balata kaçırıyor hissi veriyor. Balata henüz 3 bin km yaptı bitme ihtimali yok. Birde nasıl bir mantiksa ecotech diye bi lpg sistemi takılmış servisi bile yok sayılır
Nozul seçimleri ufak olabilir.Sizin nozulların ölçüsünü biliyormusunuz? her nozul ölçüsü bir harf ile belirtilir.lpg enjektörlerinin manifolda baglandıgı sarı parçalar.Ayrıca lpg enektörleri ile manifold arasında mesafe ne kadar kısa olursa performans okadar iyi olur.Bunları göze alarak kontrol ettirin.Manifold daki deliklerde mümkün mertebe benzin enjektörlerine yakın olmalıdır.7 mm en ideal ölçü diye biliyorum.
psikolojik olabilir, her iki durumda da 0-100 saniyelerine bakın yada aynı devirde kaç km hızda gittiğine bakın bence.
Benim araç 2.7 v6 hacam bi ara eksoz jant yaptım milleti kandiriyorum geyiği yapmıştım ordan aklınızda kalmış olabilir