Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2.7 fx egzos sistemi nasıl yaparım

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda nosfx tarafından 7 Nisan 2009 tarihinde açılan konu

1. nosfx

nosfx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Slm arkadaşlar 2.7 Fx couphe sahibiyim.Aracımda nos sistemi filitre chip var ve şu anda üzerinde orjinal egzos sistemi var.Ben egzos sistemini daha iyi verim almak için değiştirmek istiyorum.

Sorum kaç mm2lik ara boru çektirim araca bilgim yok.küçük yada büyük olmasını istemiyorum tam uygun ara boruyu yapmak istiyorum araca nos bastığımda 450hp veriyo araç daynoda bu verilere uygun nasıl bir egzos sistemi yaptırmalıyım.Yardımlarını bekliyorum....

2. firecrab

firecrab Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Mert T.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Allahgözünü doyursun muhterem... Araba zaten 2.7lt... egzosu boşver 2 de kanat tak zaten uçar o...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif... Bu arada nos'u taktırırken sorsaydın ya oradaki vatandaşlara adamlar modifiyeci değil mi perf. ekzosta kaç mm boru taktırman gerektiğini...

3. nosfx

nosfx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arabayı bu sekilde aldım ama egzos sistemini değiştirdiğim zaman biliyorumki çok daha farklı olucak yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

4. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    hocam orjinali neyse odur . yani demek istediğim boğazdan 50mm çıkıyorsa sen 80mmboru koysan boşa . önce headers uygulaması yapman gerekir . tek veya çift çıkış olmasına sen karar vereceksin tavsiyem 6 silindirli aracına 50mm çift boğaz ve 50 mm çift egsoz borusu . çift orta susturucuları ve çift son susturucularıda unutma . gerçekten maliyetli bir iş. kolay gelsin....

Bu Sayfayı Paylaş