Merhaba Arkadaşlar sizlere bişey sorucam 2.0 F7R 147 ps megane coupe veya 2.0 ide 140 ps megane coupe düşünüyorum şimdiki aracım olan İ20 yi evdekilere bırakıcam fena halde megane coupelere taktım bu arac hakkında bilgileriniz kronik sorunları kullandıysanız izlenimleriniz nelerdir? genelde full paketlerine bakıyorum temizine göre 12,000 den başlayıp yukarılara dogru cıkıyor mesela arka kelebek camlarının otomatik oldugunu yeni ögrendim (karacahil kalmışım ) genelde 4 hava yastıgı 4 cam oto. klima abs (disk fren) elektrikli sunroof vb özellikleri var şimdiki fiyatları ucuk kışa dogru veya kışın düşünüyorum düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim......... bu 2.0 ide 140 hp 2000 - 2001 model aralıgı buda 2.0 f7r 147 hp 1998 - 2000 model aralıgı
Araç hakkında bilgigim tek şey megan serileri içinde herkesin beğendiği tek seri ilk seri. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
1.6 16v vardı arkadaşımda 99 model yok böle bişey acayip seri fena bi araçdı 2.0 ı düşünmek bile istemiyorum
2000 motor mutlaka performans olarak tatminkardir eminim ama arti ve eksileri iyi hesaplaman gerekir 2000 motorlarin sayisi az buda parcayla her an bi suprizle karsilasma sansi oluyo tabiki cikmabulunur ama cok yakicaktir ve lpg li olucaktir benim sahsi fikrim 2000cc lpgli binilicegine 1.6 benzinli binmek daha keyifli ve parcasi daha bol olucaktir ama bu tabiki kendi sahsi fikrim
Bende vakti zamanında peugeot 205 gti 1.9 motor vardı büyük motorlu arabaya binmek bambaşka bir zevk ama belli bir süre sonra yakıtı can sıkmaya başlıyor sene 2005 te 50 lt lik deposunu 120 tl dolduruyordum istanbul şehir içi 350 -400 km yol yapıyordum tabi genelde vites değişimleri 5000-6000 devirlerde kullanıyordum ( müsait yollarda) ve aracın yakıtına 6 ay felan dayanabildim ve 8500 tl ye aldığım aracı 8300 tl ye sattım daha sonra ford fiesta 1.4 tdci aldık sanki araç hiç yakmıyor gibi geliyosu peugeot tan sonra Sent from my iPhone using Tapatalk
Eğer düşünürseniz bi alternatif olarak fxcoupe bakabilirsiniz 1.6 hem de benimde bu aralar kırmızı FX coupeler acayip dikkatimi çekmeye basladi
bir latife yapayim onlarda spor arabayim diye gecinsin bunun yanında GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
bu yaz araştırmıştım neredeyse alıyordum coupeyi ki fiyatta anlaşamadık. reno forumlardan bunları araştırısanız iyi olur. çok farklı seçenekleri var renoların. paketlerin içinde kayboluyorsunuz. ama bence güzel araba.
Eski kasa fx coupeler hosuma gitmiyor yeni kasasi cok guzel ama benim butcemi fena asiyor simdilik GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet sahibindende hep arastiriyorum paket secenekleri fazla o yuzden isteklerime gore araba bulmak benim ilk tercihim aklimda 2 model daha var acikcasi 206 gti temizini bulmak zor gerci yada mitsubishi carisma 1.8 gdi bana megane coupe daha oturakli geliyor Yorum yapan arkadaslarada tesekkurler devamini bekliyorum GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Megane olacaksa f7r olmalı çok fark var ide yle arasında. Sunroof lu olursa cok keyıflı oluyor. Bi durum var bimkaç cupe de duydum. Sigorta tablası yanma gıbı durumu var. Şans işi ama sıfırı 1 lira nın üzerinde Enişte de cabrio var. Coupesine bakmassınız bi daha. GT-P3105 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi