merhabalar benım aracım 1999 model sonata .benım korna takılı kaldı bı kac defa takılı kaldı dıreksıyona bı kac defa vurdum duzeldı.bı kac gun sonra tamamen takılı kaldı.sıgortayı cıkardım .dıreksıyonu soksem muhtemelen hallederım nasıl sokuldugunude gordum.ama korkum su dıreksıyon uzerındekı aırbag acılr veya bı problem olurmu .bırde nasıl sokuldugunu bılen varsa acıl yardım edersenız sevınırım sdece kapagı sokecegım .sımdıden tesekkur ederım.bırde ben ankarada oturuyorum orada boyle bır sorunum yoktu alanyaya tatıle geldım asırı nemden oturu olmus olabılırmı?
Sökmek zor bir iş değil altında vidalar var. Muhtemel oksitlenme yada kontak yapma durumu var.bir elektrikçiyede gidebilirsiniz. D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Elektirikciye gittim airbagciye gönderdi airbagciye abim de hurdaciya gönderdi patlak airbag al gel dedi bakmadan etmeden adamların iş yapmaya niyeti yokki.nerden bulacağını patlaginu bulamadım tabi mecbur airbag alacaktim.gozumu karartip soktum bi pazarimi yedi adam cozdum çok sykur öyle airbag patlayacak gibi de bi malzeme değilmiş durup dururken perçinledi kırmak çekiçle çok vurdum.bir problem olmadı.bu arada şunu gördüm ustalar bu tarz işleri zor görüyor galiba bakmadan başından savmak için git al gel diyorlar