Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1999 Model Sonata

'Sonata Forum - Club' forumunda crecher tarafından 19 Haziran 2024 tarihinde açılan konu

1. crecher

crecher Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Yağız Ali
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    İyi bayramlar arkadaşlar. Arabadan çok anlamıyorum çok bütçem olmadığı için yumurta kasa acentelere bakarken sonataları gördüm. 260k bandında bir sonata kafama yattı. Ancak biraz araştırınca sanayiciyle dost mu olmak istiyorsun? Son sahibi olursun ömür boyu yaşarsınız vs gibi hep olumsuz konuştular.
    Benim için sorun değil araba ben de kalsın bu yılda bu fiyata bu konfor..
    Ancak kafamı karıştıran şey yedek parçasının bulunmasının çok zor ve çok pahalı olduğunun söylenmesi.
    Yılda max 10-15k binerim arabaya. Ankara’da yaşıyorum. Sizce 1999 model sonata alınır mı alırsam parça bulabilir miyim? (Otomatik vites sunroof, hafıza klima vs hepsi aktif çalışıyormuş.)

2. Sonata Baba

Sonata Baba Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    65
    Ad Soyad:
    Furkan Koçyiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    43-KÜTAHYA
    Araç Modeli:
    Sonata (1999-2005) EF
    8 yıldır bir üst kasasına biniyorum, çoğu parçası benim araçla aynı. parça konusunda birkaç parça dışında sorun yaşamadım ben(jant kapağı, kapı krom çıtası). satarken zor elden çıkar, araç usta seçer. soğutma sistemine iyi baktırın. temiz bakılmışsa kronik sorunu yok diye biliyorum. piyasa araçları kadar kolay yürütemezsiniz ama çok zor bir araç da değil. bunları göze alırsanız parasının karşılığını fazlasıyla verir.

sonatım51 bunu beğendi.
  3. aliNM

aliNM Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Ali Arslan
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Sonata (2011-201X) YF
    Yaklaşık 260 bin liralık bu fiyata konfor ve donanım açısından iyi bir araba satın alabilirsiniz.
    Yılda sadece 10-15 bin kilometre yol yapmayı planlıyorsanız bu, arabanın ömrünü uzatacaktır.
    Benzer Hyundai modelleri hakkında bilgi arayın, sizinkiyle uyumlu olabilirler

Bu Sayfayı Paylaş